Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy tudnám az önkielégitést...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnám az önkielégitést még jobban élvezhetőbbé tenni ? (fiú)

Figyelt kérdés

dec. 28. 14:00
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
76%
Popsi bevonása?
dec. 28. 14:11
 2/15 anonim ***** válasza:
49%
Vegyél egy guminőt
dec. 28. 14:16
 3/15 ossia4444 ***** válasza:
35%
a guminő viszonylag jó
dec. 28. 14:17
 4/15 A kérdező kommentje:
gumi nő kivűl van más is szerintem az most nem jöhet szóba
dec. 28. 14:28
 5/15 anonim válasza:
49%
Gondolj egy jó nőre
dec. 28. 14:38
 6/15 anonim ***** válasza:
48%
Számomra az teszi élvezetessé, hogy ki az, akit nézek? (Képeken) Másik meg, hogy minél tovább elhúzom. Amikor az izgalomba már majd bele pusztulok, akkor engedélyezett csak a magömlés. Akármit mondtok, a saját jobb kezemnél nincs jobb. Csináltam vibrátorral is, de csak a baj volt vele. 1. Elsült, amikor még nem akartam. 2. Most már inkább lelankad a vibrátortól, mert unalmas, gépies. 3. Ha ahhoz szoktatod magad,kis idő után merevedésed sem lesz.
dec. 28. 14:51
 7/15 A kérdező kommentje:
az is jo ha ki megyek napozni és fel veszek egy fecskét hogy minél kevesebb ruha legyen rajtam és utána meg ki verem az is izgató nekem az volt mai éven a legjobb dolog amit meg csináltam csak benne van az is hogy hogy meg lát a szomszédom
dec. 28. 14:58
 8/15 anonim ***** válasza:
61%
#7 A szomszéd milyen nemű? Hány éves? Igen, most nagyon jó napozni mínusz 2 fokban, tejfehér ködben. Én télen mindig náthás vagyok, maradok inkább idebenn. Itt bent is csak addig van meleg, amíg megy a kazán.
dec. 28. 15:45
 9/15 anonim ***** válasza:
41%
Igen ilyenkor napozol. Majd jön az , hogy én Floridàban lakok. Ez van amikor a pasi annyira begubozott , hogy azt se tudja mit kamuzon már.
dec. 28. 16:20
 10/15 A kérdező kommentje:
nyáron volt ez senki nem irta hogy most nem tudom hogy miért kell egyből azt venni hogy most egyből ez nem tiktok még mindig és gondolkozni meg anyukád fog helyetted #8
dec. 28. 16:33
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!