Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok valóban sok zsír van a nagyobb mellekben? Azok nagyon puhák?
Figyelt kérdés
tegnap 11:17
1/8 anonim válasza:
A mell az mellszövetből és zsírból áll.Akinek a zsír a több benne, annak puhább, akinek a mirigyes állomány, annak keményebb.Ennek semmi köze a mell méretéhez.
2/8 anonim válasza:
Így valahogy, ahogy #1 mondja. Bár azt tegyük még hozzá gyorsan, hogy a magas zsírarány egyben a lógással is korrelál.
Továbbá akinek arányaiban (legalább) normál hányada mirigyes állomány, annak szokott lenni nagyon szép, formás cicije 😍
Szóval nem a méret a lényeg.
(Férfi válaszoló)
3/8 anonim válasza:
Áhh, tök jó, ezt nem is tudtam. #2 Akinek sok a mirigyes állomány, annak van sok teje is, nem tudod?
4/8 anonim válasza:
#3 micsoda? Most ez cinizmus volt, hogy nem tudtad?
Egyébként ez így ebben a formában nem feltétlen igaz, hogy akinek sok a mirigyek rész, annak sok teje van. Van összefüggés, de nem ilyen egyszerű. Inkább mondjuk úgy, hogy akinek nagyon kevés a mirigy, nekik szokott lenni probléma.
5/8 anonim válasza:
Még szerencse, hogy puha. Ha olyan volna, mint a f@sz, biztos nem kapnám be 😂
6/8 anonim válasza:
#4 Nem cinizmus volt, tényleg nem tudtam, és érdekelt. Nekem és a húgomnak ugyanakkora, C-s mellünk van, de az enyém kifejezetten kemény, az övé meg puha. És nem tudtam, hogy mitől lesz más, de azt tudom, hogy nekem nagyon sok tejem van, arra gondoltam, hogy akkor esetleg az lehet a különbség. Neki még nincs gyereke.
7/8 anonim válasza:
#6 Egyébként az sem jó, ha túl sűrű a mellszövet(túl sok mirigyes állomány, túl kemény), mert az nagyobb eséllyel hajlamosít mellrák kialakulására.
8/8 anonim válasza:
Mirigyek sűrűsége, mirigyek geometriai térfogata és szövet/zsír-arány.
Ez három teljesen különböző dolog. Nem tessék keverni
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!