Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mindenkinek volt rossz szex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindenkinek volt rossz szex élménye?

Figyelt kérdés
dec. 28. 08:57
 1/8 A kérdező kommentje:
Olyan nincs hogy a szex mindig jó legyen?
dec. 28. 08:57
 2/8 anonim ***** válasza:
8%
Ha erre kapsz néhány váladzt, az neked miért hasznos?
dec. 28. 08:58
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki nevében nem tudok szólni, de nekem volt.
dec. 28. 09:12
 4/8 Fragments of Fantasy ***** válasza:
100%
Nem feltétlenül mindenkinek, biztos van kivétel.. de egy bizonyos kor felett vagy bizonyos partnerszám felett (és még ez sem feltétlen igaz) borítékolható, hogy volt rossz vagy kellemetlen vagy traumatikus élménye.
dec. 28. 09:12
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem vol
dec. 28. 09:25
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom nekem az elso pl. nem volt jo., ahogy sok mas lanynak sem. Tragikusan rossz ak se mondanam, de ez is egy folyamat, ahol tanulsz magadrol a partnereidtol/partnereidrol es "kimuveled" magad. De ez mindig olyan mint egy hangszer, azert mert az egyiken kivaloan jatszol attol meg a tobbin lehetez gyatra.
dec. 28. 09:30
 7/8 anonim ***** válasza:

Kavartam egy fickóval, fél ev után került sor az első szexre, addig ismerkedtünk, randiztunk, pettingeltünk néha. Nagyon várta már az első együttlétet, én is. Az aktus jó volt, egészen addig, amíg le nem lankadt menet közben. Több pózt is kipróbáltunk pedig. Kivette, aztán kézzel befejezte magának.

Gondoltam biztosan ideges volt, vagy ilyesmi, 2 héttel később újra megpróbáltuk. Akkor nem lankadt le, de inkább megint kivette, és kézzel fejezte be megint.

Azt mondta, én mindent szuperül csináltam, nagyon jó élmény volt, csak neki intenzívebb érzés, ha úgy megy el, ahogyan ő szereti, ahogy megszokta.

Utána már nem is keresett többet, pedig próbáltam volna ennek ellenére is vele maradni.

Ennyit ért neki fél év, végül gondoltam akkor menjen haza, és recskázzon élete végéig ha úgy jobb...

dec. 28. 13:17
 8/8 anonim ***** válasza:
Az inceleknek nem.
dec. 28. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!