Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom mi lenne helyes.Mit tennétek a helyembe?
Figyelt kérdés
Nemrég bekerültem egy ugymond új társaságba, elmentem bulizni a barátnőmmel, ő pedig elhivta a gyerekkori egyik jó haverját, én ezzel a fiuval már üzeneteztem de most talalkoztunk először, együtt tancolgattunk iszogattunk dörgölőztünk, majd elmentünk házhoz 3an es ott megismerkedtem egy fiuval. Es akkor ugy ereztem az előző fiu sok volt ahogy bújt és viccelődött velem. Talalkozgattam a hazi bulis fiuval, lefeküdtünk. Elmondtuk egymasnak hogy kedveljük egymást ami igaz de kapcsolatot nem tudnak elképzelni. Ma pedig mind ketten ott voltak ujra a háznál, iszogattunk de lese birtamvenni a szemem a baratnőm haverjaról. Akkor rogadtul vágytam rá és legszivesebben lefeküdtem volna vele. De haza kellett jönnöm, hazafele megirtam ezt annak akivel meg lefeküdtem hogy en rohadtul vágyok arra az emberre, es annyi volt a valasza hogy nem vagyunk együtt, ami igaz es hogy neki nem gond tegyem azt amit jonak látok. Es most itthonról is arra tudok gondolni mennyire akartam. Es nem tudom mit tegyek lefeküdjek vele? De tudom ő külföldön dolgozik nem lenne semmi komoly köztünk de a mássikkal sem mert ő is kint dolgozik. Az eggyik megvolt de baszki vágyok a másikra. Velem van a baj?dec. 28. 05:41
1/8 anonim válasza:
Biztos nem egyedül vagy így vele. De akit most kívánsz,ő a bnőd pasija? F
2/8 A kérdező kommentje:
Nemmmm csak egy random pasi a társaságábol, a két fiu igazabol haverok
dec. 28. 05:48
3/8 A kérdező kommentje:
De igan a barátnőm hivta de csak gyerekkori barátja
dec. 28. 05:49
6/8 A kérdező kommentje:
20, ők ketten pedig 25
dec. 28. 16:00
7/8 anonim válasza:
Nincs veled semmi baj. Egyszer élünk, tedd meg amit szeretnél különben örökké bánni fogod az elszalasztott lehetőséget.
8/8 A kérdező kommentje:
Van egy másik baj, belém szeretett a 2. Pali. Igen lefeküdtem vele, és rohadt jo volt a szex. Sőt azt hiszem életem legjobbja volt eddig. De iszik. És ugy nem is tudom igen szegényebb családból való de ugy nem tetszik a környezet. Jól bánik velem és közölte is hogy megszeretett. Ki kell menjen vissza külföldre dolgozni, és választ vár tőllem, hogy megvárom e és lehet e jövőnk együtt? Meg éri e neki hazajönni. A baj csak az hogy kedvelem de a családom sose fogadná be, jól érzem vele magam, igaz néha kicsit sok. De nem tudom mi lenne a helyes döntés. Tudnátok e csak pár szót ti hogy látnátok ezt jónak?
jan. 8. 00:21
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!