Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok a helyzetről?
Figyelt kérdés
Most szakítottam a pasimmal.
Elhívott 5 fiú haverom szilveszterezni az egyikük házába.
Azt mondták csak mi leszünk és jól fogjuk érezni magunkat. Négyüknek van baràtnője.
Az ötből kettővel már koràbban lefeküdtem.
Szerintetek beakarnak próbálkozni ?
tegnap 20:43
2/10 cinderella_ válasza:
Hm, az a négy a barátnője nélkül Szilveszterezne?
Sántit valahol a történet. 🙄🤔
3/10 BohócKolbász válasza:
Szerintem többen is szexelni akarnak majd veled. Lehet hogy csoportosan akarnak veled lenni.
Nem véletlenül hívtak el hirtelen 5-en is.
4/10 Noren1989 válasza:
Szerintem koràn van még sztorizgatni.
5/10 anonim válasza:
A 2. fontos részre hivta fel a figyelmedet. Mit csinál szilveszterkor igy a négy barátnö? Mennyire bizol meg ebben az 5 haverodban? Mert a leirt esetben az is lehet, hogy mind az öten meg akarnak dugni (aminek lehet, hogy te még örülnél is?), de ezalatt rendesen berugatnak (vagy drogoznak) és otthagynak, mennek a barátnökhöz. Ne legyen igy, de gondolj erre is talán!
7/10 anonim válasza:
Elég kamunak tűnik ja...vagy nagyon hülye vagy,.
8/10 A kérdező kommentje:
Nyugalom van ! 🤣
Senki nem mondta, hogy ott leszek!
Elhívtak, ez egy meghívás, amit nem kötelező elfogadni!
A sok farokverőnek akiknek nem jut nő üzenem, hogy vannak olyan munkakörök, ahol dolgozni kell szilveszter este is!
Puszi mindenkinek!! 🥹
tegnap 21:28
10/10 anonim válasza:
2 korabban megdugott most a maradek 3 fog 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!