Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hány éves korodig mutatkoztál...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány éves korodig mutatkoztál meztelenül a szüleid előtt? Mikortól érezted kellemetlennek, ha meztelenül látnak?

Figyelt kérdés

dec. 27. 14:26
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
73%

Valamikor általános 1-2 osztálya felé már biztosan nem meztelenkedtem. Korábban, óvodás koromban még a strandon is volt néha pucérkodás.

A szüleim előtt azóta sem meztelenkedek, de mások előtt egyáltalán nem zavar a dolog.

dec. 27. 14:30
 2/20 anonim ***** válasza:
74%
Kb. 11-12 éves koromtól. Anyám direkt bemászkált a fürdőszobába, mert aggódott hogy nem nő a mellem, volt időszak 15 éves korom körül, amikor napokig inkább nem fürödtem. Ahelyett hogy orvoshoz vitt volna, mert kórosan sovány voltam.
dec. 27. 14:31
 3/20 anonim ***** válasza:
81%
11 éves koromtól nem mutatkoztam meztelenül. L
dec. 27. 14:31
 4/20 anonim ***** válasza:
73%
Kb 8 lehettem.
dec. 27. 14:40
 5/20 anonim ***** válasza:
97%
Nudistàk vagyunk.
dec. 27. 14:40
 6/20 anonim ***** válasza:
87%

Erre nem emlékszem már, csak azt tudom most felnőtt fejjel nem vagyok szégyellős.

Főleg a tesóm fejét szeretem húzni xd

dec. 27. 14:54
 7/20 anonim ***** válasza:
97%
pEngem ma sem zavar ha látnak. 21 vagyok
dec. 27. 14:59
 8/20 anonim ***** válasza:
97%
Sosem zavart, ha látjuk egymást a családban meztelenül. Így neveltek minket és semmi OLYAN gondolat nem fordul meg egyikünk fejében sem a másik láttán. 18L
dec. 27. 15:06
 9/20 anonim ***** válasza:
73%
Engem pl apukám soha nem nézett meg meztelenül, nem is volt kîváncsi semmilyen egészségügyi témára, anyukám előtt a mai napig nem vagyok szégyenlős, mivel csak vele beszélek meg a dolgaimat.
dec. 27. 16:58
 10/20 anonim ***** válasza:
96%
Szeretek nudizni így nem zavar ha meztelenül vagyok mások előtt..N
dec. 27. 17:11
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!