Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan győztétek le a szégyellőséget akár otthon, akár idegen helyen (ahol megengedett a meztelenség)?
Figyelt kérdés
Szívesen beszélnék olyan emberekkel, akik egyáltalán nem szégyellősek. Bárhol le mernek vetkőzni, meztelenek lenni. Jó lenne ilyen szabadnak lenni.dec. 27. 14:17
1/11 anonim válasza:
Nem kellett legyőzni mindig is élveztem a pőreséget
2/11 anonim válasza:
Nekem pár éve, sikerült legyőznöm a szégyenlőségemet. Ha érdekel írj.
3/11 anonim válasza:
Nagyon nehezen győztem le a szégyenlőséget de sikerült.
4/11 anonim válasza:
A mnkahelyi zuhanyzóban láttam ,hogy mindenki meztelen és senki nem foglalkozik a másikkal. Kezdetben takargattam az intim részeimet a törölközővel, aztán, mivel láttam, hogy senki nem foglalkozik velem, már ezzel sem foglalkoztam.
5/11 anonim válasza:
A titok az hogy ilyen helyeken általában senkit nem érdekel hogy hogy nézel ki, ergo nem foglalkozik veled senki, így lényegében mindegy hogy van-e rajtad valami vagy sem.
6/11 anonim válasza:
Ami az ötös válaszán túl még fontos lehet:
Ha elhiszed, hogy a külsőd a tiéd és jól akarod magad érezni úgy általában (még akkor is ha tudod hogy fogynod-híznod stb.. kellene) akkor már nem azzal foglalkozol, hogy vajon mit gondolnak mások. S akkor ott vagy meztelen ahol csak akarsz. (Ok.. azért vonaton akkor se erőltesd pl. :D )
7/11 anonim válasza:
Szeretek nudizni kiskorom óta így sohasem zavart ha mások látnak így..N
8/11 anonim válasza:
Egyszerűen el kell menni textilmentes helyekre, és akkor kiderül, hogy nem te vagy a legcsúnyább, a legkövérebb, nem neked a leglógósabb a melled vagy a legkisebb a farkad. Ha nem csak a médiában látható "tökéletes" testeket látod, az önmagában megdobja az önbizalmadat.
9/11 anonim válasza:
Én simán át öltözök a többi fiú előtt, legyen az bárki, ismerős, vagy ismeretlen.
Én egyáltalán nem vagyok szégyenlős, szerintem természetes a meztelenség és a közös meztelenkedés.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!