Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találkoztál valaha bármilyen ismerősöddel nudista strandon?
Figyelt kérdés
Akivel nem együtt mentél, akivel nem volt megbeszélve, csak váratlanul megláttátok egymást meztelenül.
Ha igen, hogy fogadtátok? Zavartan, elviccelődve, közömbösen, meglepve, örömmel vagy máshogy? A találkozás után elköszöntetek vagy összepokrócoztatok?
dec. 27. 11:51
1/12 anonim válasza:
Igen, rögtön meg is kérdeztem tőlük: "hogy ityeg a fityeg?"
2/12 anonim válasza:
Nem. Bár nekem eleve nagyon kevés ismerősöm van, így soha sehol nem futok össze velük váratlanul.
3/12 anonim válasza:
Ne is mondd. Pedig külföldön volt, a fene se gondolta volna, erre meg az egyik osztálytársam ... (lány). Azt hittem, ott halok meg.
4/12 anonim válasza:
Nem járok nudista strandra,de swinger partin talalkoztam többel is...volt hogy ciki volt, és volt hogy jó volt.
5/12 anonim válasza:
Szüleim kelet németek, így sokat vagyunk ott nyáron, mindenki ruha nélkül!
6/12 anonim válasza:
Amikor kórus tag voltam, ott volt a karnagyom. De ő családostul volt, értsd, feleséggel, gyerekekkel, én meg csak szólóban, mert az én feleségem ilyenre nem kapható. Köszönt, nem kérdezett semmit. Miért gondoltam volna túl bármit is? Soha nem meséltem róla senkinek, és ez így is van rendben. Nem szoktam olyan helyekre járni, de a mi hazánkban akkor lehetett először. Viszont olyat vettem el feleségül, aki kézzel - lábbal ellenzi. Ő miatta nem mentem többet. Nem az ismerősök miatt. Azokhoz úgyis semmi közöm.
7/12 anonim válasza:
Én az ilyen kellemetlenségek miatt járok a természetbe nudista strand helyett.
8/12 anonim válasza:
Szoktam mindig ismerőssel találkozni.. dumálgatunk..N
9/12 anonim válasza:
Nem értem, mitől kellene tartani, mit kellene szégyellni. Ha az ismerős is ott van, akkor ezek szerint ő is úgy gondolja, hogy az ember teste nem ok a szégyenkezésre, tehát miért lennénk zavarban. Felőlem bárki bárkinek elmondhatja, hogy hol és mikor voltam textilmentes helyen. Szerintem ez teljesen normális dolog, amin nincs mit szégyellni, tehát titkolni sem kell.
10/12 anonim válasza:
Egy nudis csoportban rám írt egy illető, akik ebben a kisvárosban lakik, hogy hol van jó nudista strand a közelben. Válaszoltam és írtam mikor szoktam menni. Ö is eljött, és találkoztunk. (mindketten férfiak vagyunk ) Elég zavarban volt először, még kicsit én is, mikor megláttam. Ugyanis egy igen közismert férfiről van szó! De jól el beszélgettünk. végül megkért, hogy ne nagyon mondjam otthon, hogy itt voltunk. Természetesen többször is találkoztunk.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!