Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mit gondoltok a mű mellű és szájú nőkről?
Nem tudom hogy hogyan működik ez de azt mondják hogy ha egyszer megcsináltatja valaki , aztán mindíg megkell újítani mert csak úgy jó.
Amúgy mekkora eltérés van a kettő közt?
Bár erre hiába is válaszolsz mert úgy se értem meg , látni kellene.
A száddal meg szerintem semmi baj nincs , ha kicsit is összhangban van az arcoddal akkor csak rontani lehet rajta.
Szóval kérdező ha jól értem mellkorrekcióra gondolsz, nem pedig szilikoncicikre. Az más. Azt meg lehet csináltatni természetesre. Egy nagyon pici lógás kell azért neki szerintem, amolyan csepp alakú. A felfújt lufi nem valami szép.
Az ajaknál meg úgy hallottam a saját szövettel is lehet dúsítani az ajkakat. Bár inkább konzultálj szakemberrel. Szerintem a vékonyabb ajkak fiatalosabb arcot kölcsönöznek. A ciciknél amikor azt írtad egyformát akarsz akkor melyik mérethez akarod őket közelebb vinni?
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!