Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Pasik Mit szerettek az anál...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik Mit szerettek az anál szexben? Szeretitek, ha mondjuk ti vehetitek el a nő anál szüzessègét? Hogyan csinàljátok? Hova élveztek? L

Figyelt kérdés
dec. 26. 09:45
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
0%
Erre vered ki Béla?
dec. 26. 10:06
 2/12 anonim ***** válasza:

Szeretem, ha ő is szeretné.

Nagyon óvatosan

dec. 26. 10:08
 3/12 anonim ***** válasza:
56%

Pontozzatok le de én azt szeretem hogy az elején egy kicsit fáj kellemetlen a nőnek.

Persze nem dúrvulok vagy vadulok.

De azt élvezem hogy fáj neki de mégis tűri elviseli.

Persze utána jó neki is. 😊

dec. 26. 10:14
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Szűkebb. Tilosabb. Olyan érzés, mintha méginkább enyém lenne a nő. Élvezés bele, mert onnan már nem teszem át sehová.
dec. 26. 12:39
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Jó szűk, kicsit tabu, ezért is izgalmasabb, szeretek beleélvezni
dec. 26. 12:41
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Imádom annyira jó és bársonyos .Nagyon lassan finoman kényeztetem izgatom és kitágul annyira hogy becsúszik .Sokkal jobb benne elélvezni annyira fantasztikus és szabad érzés!
dec. 26. 13:12
 7/12 anonim ***** válasza:

Azért szeretem, mert izgalmas és nagyon szűk, finom érzés.

Imádtam amikor én vehettem el egy-egy lány popsi szüzességét. Volt olyan különleges élmény, mint amikor punci szüzességeket vettem el. Szerencsére 3-3 volt mindkét élményből.

Szeretem előtte kinyalni, finoman sikosítóval ujjal kitágítani, akár pluggal is. Utána jöhet óvatosan a farok és lassan tovább tágítani.

Mindig a popsiba élveztem.

dec. 27. 11:36
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Volt egy lány, akinek én vettem el a popsi szüzességét.. Eszméletlenül jó érzés volt, mert tök szűk volt a feneke, teli is élveztem rendesen.
dec. 27. 21:22
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Akinek elvettem a popsijának a szüzességét, persze nagyon figyelve rá és óvatosan annyira megszerette hogy kérdés nélkül i iveken keresztül mindig megkaptam a popsiját sokszor előbb mint a punciját! Szűkebb tilosabb és mellette, még kézzel tovább tudom izgatni a csiklóját
dec. 28. 10:51
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
A legjobb benne, hogy sokkal szűkebb. Máshogy izgatja a péniszem mint a punci. Jó érzés mikor rázár a záróizom a farkamra és mikor ki-be huzogatom érzem ahogy picit ellazul a záróizom de még így is elég feszes marad ahoz, hogy kellőképp ingerelje a hímvesszőm. Mikor olyan lánnyal voltam akinek én voltam az első nála ezek az ingerek még erősebbek voltak. Fantaszikus érzés volt. Az elélvezés ugyanúgy opcionális mint puncinál. Pertnertől, alkalomtól függ, hogy hova. Viszont szerintem a negatív részéről sem lehet megfeletkezni. Például a farokra kerülhető kakidarabokról és persze az ezzel járó szagokkal amik vaginális szexnél sosem fordulnak elő. Mert lehet akármennyire kimosva a lány szex előtt mégiscsak a végbelével “játszunk”.
dec. 29. 00:06
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!