Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Milyen gyakori,hogy egy 57...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen gyakori,hogy egy 57 éves férfinak merevedési gondjai vannak? Ez mennyire jár együtt azzal, hogy nem is kívánja a szexet? 48N

Figyelt kérdés

dec. 26. 08:20
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Én ismerek olyan férfit akinek 48 évesen sem volt már mervedese
dec. 26. 08:21
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Itt írt nekem pasi aki 63 évesen is akart tőlem dolgokat és van olyan 41 éves pasi akivel kavarok neki is áll meg kemény nagyon..

Jó többről nem tudok de szerintem nem korfuggo hanem genetika is

dec. 26. 08:32
 3/15 anonim ***** válasza:
80%
Nekem már 47 évesen is vannak ilyen problémáim. Igazából 40 körül kezdődött.
dec. 26. 09:01
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
53 vagyok, jelenleg nincs problémám,de ez változhat,főleg, hogy dohányzom.
dec. 26. 09:17
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 60 éves koromig nem volt gond, aztán elkezdett elmenni a képesség, de a libidó megmaradt. Ez van.

F/64

dec. 26. 09:57
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Előfordulhat, igen.
dec. 26. 10:01
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Én kívánom,de a merevedésemmel gondok vannak,már behatoláskor is. Hozzá kell tennem,volt egy infarktusom,szedek egy marék gyógyszert. 56 vagyok.
dec. 26. 10:20
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Simán normális sajnos.
dec. 26. 11:23
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Két 50 körüli férfivel voltam. Mindkettőnek gondja volt a merevedéssel, de ettől még volt libidójuk nagyon is. Az egyikük nem szedett semmit, a másik vett be valami potencianövelőt, szóval ha nem mondta volna, nem tudom meg, hogy szüksége van rá.
dec. 26. 11:56
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem pont a libidóm csökkent a béka segge alá. Ha sikerül meghozni a kedvemet a szexhez, akkor keményen áll, de nehéz eljutni odáig, hogy valóban kívánjam és közben is előfordul, hogy elszáll az "ihlet".
dec. 26. 12:28
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!