Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Orvosok mindig nyilatkoznak, hogy ilyen meg olyan káros, az anális szex! Harmadik orvos csajjal vagyok, másik kettő is élvezte, mostani meg nyeli is a végén! Szerintetek?
Figyelt kérdés
dec. 26. 00:51
1/5 anonim válasza:
Tök jó,hogy ilyen baszhatoak,élj a lehetőséggel
5/5 anonim válasza:
Én orvostól ilyet még nem hallottam. Itt a gyakorin van egy-két fantáziátlan nő meg pasas, akik szerint pfúj meg káros, de ők szerintem életükben nem dugtak egy jót.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!