Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itt miért hisz azt, minden férfi, hogy ha kiírok valami kérdést szexualitásban, akkor neki, egy idegennek, csak azért mert rám ír küldeni fogok képet?
Én nem hiszem azt, és normális férfitársaim sem. Amúgy meg, egy kép ma már felesleges, bármi hozzáférhető a neten.
Bizony.
a 3-as vagyok!
Mert többségben vannak itt az olyan férfiak, akik képet akarnak. Ez tény. De attól még vannak olyanok is mint én, akik visszautasítják ezt, mert semmi értelmét nem látják. Több nő akart már velem szexchatelni is, de abba sem mentem bele soha.
Én csak simán beszélgetni szeretnék nőkkel, mert abból lehet sokat tanulni rólatok, másrészt meg szeretek is nőkkel beszélgetni kötetlenül. De ezen az oldalon az lehetetlen.
Nem az összes, csak kb 8-10 gyerek van itt akik ilyenek.
Meg ezek erősködnek hogy milyen méretű fax a jó.
Meg ki hányszor recskázik és hasonlók.
Itteni fiúk nagyon idióták. Netről leszedett képről elhiszik, hogy igazi. Csak jól kell tàlalni, kicsit húzni az agyukat, mintha megharcoltak volna a képért és akkor azt hiszik jól csinálták és kapna k végül képet.
De hosszútávon nem szórakoztató a sok hülye.
Hogy tudj azon panaszkodni, hogy minden pasi téged akar.
Mert kaptál néhány üzenetet miután válaszoltál privát vadász kérdésekre. 😁
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!