Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Itt miért hisz azt, minden...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Itt miért hisz azt, minden férfi, hogy ha kiírok valami kérdést szexualitásban, akkor neki, egy idegennek, csak azért mert rám ír küldeni fogok képet?

Figyelt kérdés
tegnap 17:48
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Én nem hiszem azt, és normális férfitársaim sem. Amúgy meg, egy kép ma már felesleges, bármi hozzáférhető a neten.

Bizony.

tegnap 17:54
 2/11 A kérdező kommentje:
Akkor miért minden második üzenet az, hogy küldjek magamról képet? Ha nemet mondok, akkor prűd vagyok vagy férfi.
tegnap 17:59
 3/11 anonim ***** válasza:
83%
Én kifejezetten utálom ha képet küldenek nekem nők. Egyrészt azért amit az egyes is írt, hogy a net tele van képekkel, meg mindennel. Másrészt meg itt az oldalon ha kapok egy képet akkor nagyobb a valószínűsége annak, hogy aki küldte az valójában férfi, csak nőnek adja ki magát.
tegnap 17:59
 4/11 anonim ***** válasza:
40%

a 3-as vagyok!

Mert többségben vannak itt az olyan férfiak, akik képet akarnak. Ez tény. De attól még vannak olyanok is mint én, akik visszautasítják ezt, mert semmi értelmét nem látják. Több nő akart már velem szexchatelni is, de abba sem mentem bele soha.

Én csak simán beszélgetni szeretnék nőkkel, mert abból lehet sokat tanulni rólatok, másrészt meg szeretek is nőkkel beszélgetni kötetlenül. De ezen az oldalon az lehetetlen.

tegnap 18:10
 5/11 Noren1989 ***** válasza:
81%

Én fixre nem írtam rád, tehát semmiképpen sem az összes férfi itt.

[link]

tegnap 18:24
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem az összes, csak kb 8-10 gyerek van itt akik ilyenek.

Meg ezek erősködnek hogy milyen méretű fax a jó.

Meg ki hányszor recskázik és hasonlók.

tegnap 18:51
 7/11 anonim ***** válasza:
60%
Fogalmam sincs. Küldesz képet? 😆
tegnap 19:29
 8/11 anonim ***** válasza:
55%

Itteni fiúk nagyon idióták. Netről leszedett képről elhiszik, hogy igazi. Csak jól kell tàlalni, kicsit húzni az agyukat, mintha megharcoltak volna a képért és akkor azt hiszik jól csinálták és kapna k végül képet.

De hosszútávon nem szórakoztató a sok hülye.

tegnap 20:29
 9/11 anonim ***** válasza:
Az összes nem, de az itt lévő hímneműek 80-90%-a ismerkedési platformnak tekinti ezt a kategóriát, s nagyon sok belőlük a recskahuszár aki "mi van rajtad / szőrös / csupasz / hogy szoktál maszturbálni" és hasonló kérdésekkel rohan le mindenkit azonnal akit nőnek gondol.
tegnap 20:59
 10/11 anonim ***** válasza:

Hogy tudj azon panaszkodni, hogy minden pasi téged akar.

Mert kaptál néhány üzenetet miután válaszoltál privát vadász kérdésekre. 😁

tegnap 21:18
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!