Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csóró egyetemistaként megéri...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csóró egyetemistaként megéri prostizni?

Figyelt kérdés
Lenne értelme elkezdeni diákmelós bevétellel, vagy csak putrisra futná belőle?

dec. 25. 16:02
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%
hogy érne meg egy üres ürítés 20 ezer forint értékű munkád?
dec. 28. 01:26
 12/13 anonim ***** válasza:
72%

Ha olyan a nő személyisége akkor megéri. Nem csak az üritésre fizetsz, hanem a nő társaságáért is. Lehet olyasmit kapsz tőle, amit emígy mástól soha. Vagy lehet olyan nő, akihez hasonlóval egyébként sosem lenne lehetséged intim kapcsolatra.

Személy szerint én többször is voltam már örömlányoknál, és többnél is. De mindig azt éreztem, hogy kaptam tőlük valamit és jó érzés volt. Egyiket sem bántam meg. Sajnos, de sokuktól sokkal többet kaptam mint más nem-prosti nőktől akikkel normál párkapcsolatban voltam.

dec. 28. 01:40
 13/13 anonim válasza:
64%
El kell osztani a barátnőre költött összeget a minőségi szexuális együttlétek számával és jó eséllyel ki fog jönni, hogy bizony jobban megéri prostizni...
jan. 17. 23:55
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!