Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk,mi volt a legextrémebb hely,ahol kivertétek?
Figyelt kérdés
Kezdem:érettségi után a suli wc-ben!dec. 24. 15:47
11/19 anonim válasza:
Uszoda zuhanyzó, kondi zuhanyzó, park, vonat Debrecen felé, gőz kabin, suli stb. Legaktívabb ilyen téren 16 évesen voltam
12/19 anonim válasza:
Iskola WC, tesi öltözőbe több osztálytársammal egyszerre
13/19 anonim válasza:
Úszoda zuhanyzójában utolsó óra volt ilyenkor mindenki elment ha végeztünk és páran bent maradtunk eggyet kiverni megvolt előre beszélve. Most vagyok ezekbe a lég aktívabb.
16/19 anonim válasza:
legextrémebb talán a medence volt emberek között de még volt egy pár. :D
17/19 anonim válasza:
Próbafülke, nem volt senki a vc-be és a piszoárba, egy barátnál aludtam és a takaró alatt stb 25/f
18/19 anonim válasza:
Tesco próbafülkében volt a legelső ilyen élményem, de spricceltem üres vonatszerelvényben is fényes nappal. De ennél talán még extrémebb volt középiskolában utolsó évünkben óra közben a pad alatt, haver mellettem meg végignézte :D
19/19 anonim válasza:
fiatal koromban, 4. emelet erkélyről kifele.
buszon hazafele, nem volt tömött de ültek páran
zuhanyzóban a melóban.
meló közben, szomszéd nő melltaró nélkül mászkált a lakásban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!