Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A férfiak miért a nőket...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak miért a nőket hibáztatják, ha a nő a nagy péniszt szereti?

Figyelt kérdés
Akár ott is vagy közösségi médiában. Rengeteg ilyen poszt, hozzászólás van, ahol alázzák azokat a nőket, akik a nagyot szeretik. Miért?
dec. 23. 10:55
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
78%

Nem tudom. Én még ilyen alázással nem találkoztam. De nem vitatom, hogy létezhet.

Szerintem a nagy és minél nagyobb péniszt szeretni nem bűn. Természetes és helyes dolog.

dec. 23. 11:05
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha a nő alázó kijelentéseket tesz egy pasira, mert neki kicsi van, az is gáz, ha a pasi aláz egy nőt, mert azt válasz, akit akar, az is gáz.

Mindkettőből a fusztráció szól, hogy nem kapja meg az illető right now azt, amit akar (elég jó pasit/nőt, aki őt akarja).

dec. 23. 11:10
 3/15 anonim ***** válasza:
Én pont azokat a nőket szeretem.
dec. 23. 12:36
 4/15 anonim ***** válasza:
32%
Gondolom, mert a pénisz méret átlagosan nem óriási. Szóval ha ehhez szoktatják magukat, akkor lehetetlenné teszik a szex lehetőségét a férfiak többségével.
dec. 23. 13:04
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Az én pasimnak nagy van, és szeretem, szerintem ez olyan, mint a mellméret a férfiaknál. Nem utasítanék el egy kisebbet sem, de attól még jó ez a méret.
dec. 23. 14:41
 6/15 anonim ***** válasza:
Mert komplexusuk van. Mivel én a nagyot szeretem, ezért nem állok le átlag alattival még egyéjszakás kalandra sem. Felöltözöm és ott hagyon. Kaptam már hideget, meleget. De nem vagyok jótékonysági szervezet, hogy lefeküdjek olyannal, akivel nem akarok.
dec. 23. 14:59
 7/15 anonim ***** válasza:
59%
Attól függ hogy mondja a nő. Ha azt mondja hogy ő az átlagtól nagyobbat szereti mert azt élvezi semmi gond. De ha azt mondja hogy ő neki 17 centi kell minimum alatta pedig kisfarkú nyomi egy pasi na az gáz. Attól hogy egy nő mondjuk a 18 centist szereti még ne mondja azt egy 15 centisre hogy kicsi, mert az a normál méret és a nőnek vannak extra igényei. Mondom mégegyszer ha szimplán annyit mond hogy neki átlag feletti kell nincs gáz. Most nekem is jogom van óriási mellekre vágyni de attól nem mondom a normál mellű lányokra hogy melletlen kislányok, érted.
dec. 23. 15:35
 8/15 anonim ***** válasza:
34%
#7 A 15 kicsi. A nő szemszögéből az. És ne gyere az átlag mérettel, mert nincs egy hiteles statisztika sem. Az számít, hogy a nőknek mi a jó. És nem a 15 centi az ideális, sőt. 🙂
dec. 23. 15:41
 9/15 anonim ***** válasza:
Mégtöbb olyan poszt van, és beszólás, ami a férfiak méretét alázza. Csak egy példa, ami teljesen általános, ha valaki vesz egy BMW-t, egyből jön a beszólás, hogy biztos kicsi a farka. És ez annyi helyről ömlik a férfiakra, hogy tudatalatt is ottmarad az agyban.
dec. 24. 09:05
 10/15 anonim ***** válasza:
8 ezt hol álmodtad ?
dec. 24. 09:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!