Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek előfordult olyan eset, hogy annyira kiraktátok a melleitek, hogy előbújt a cicitek? Hogy történt?
Figyelt kérdés
dec. 23. 09:06
1/6 anonim válasza:
Bocs, hogy tőlem kell így karácsony előtt megtudnod, de a mell az a cici.
Amire te gondolsz az talán a mellbimbó :)
2/6 anonim válasza:
Vagy csak próbálta szóismétlés nélkül megfogalmazni a kérdést.
Nem a bimbó hanem az egész cici kint volt ahogy a csaj behajolt, ilyet már én is láttam,nem volt csúnya látvány, a csaj se jött zavarba, mosolygott és visszapakolta.
3/6 anonim válasza:
Fiatalok voltunk és egy csaj a melléről beszélt, hogy mennyit nőtt, aztán megengedte, hogy benézzek póló alá.
A másik meg kiránduláson a csaj levette a melltartót előttem meg egy haverom előtt.
5/6 anonim válasza:
Két kellemetlen szitu volt ami így megmaradt , az egyik egy nyári kerti partin volt , kolléganőm kisfia mikor felemeltem úgy bele kapaszkodott a felsőmbe hogy lehúzta melltartoval együtt, kb az összes kolléga , barát látta a dolgot , a másik pedig mikor tűzriadó volt a lépcsőházban , tűzoltó be csenget , én egy szál törölközőben , próbáltam megfogni a kutyát ki ne szaladjon mikor kinyitottam az ajtót , erre leesett a törcsi…
6/6 Steve28 válasza:
Én gyerek koromban, voltam max. 10 éves, amikor egy lottózóban egy Nő az asztálnál ülve, jól előredőlve karmolta amit írt. Laza, kötött szerű pullóver volt rajta, és direkt elmentem az asztal mellett úgy hogy hátha belátok mélyebbre. Basszus, max. 10 éves gyereknek mit vált ki egy melltartó nélküli, pullóver alatti szép mell látványa. Emlékszem rá, pedig 35 év tuti eltelt.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!