Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek létezik olyan,hogy sofőrfétis?
Van egy csávó, több éve ismerem, eddig is sokszor vitt el autóval ide meg oda, ha dolgom volt, volt hogy masik varosba, vagy értem jött, pénzt soha nem fogadott el.
Mindig kedves, udvarias, határokat ismerő, én ülök hátul, ő meg vezet elől.
Már néhányszor kérte, hogy csak úgy furikazzunk a városban, arra visz, amerre akarom, de legutóbb már azt mondta, hogy mondjak egy árat, hogy mennyiért autóznék vele egy órán át a városban ugyanígy.
Elég hülyén érzem most magam, mert ez kicsit olyan, mintha prostinak nézne, holott nyilván nem nyúl hozzám, meg semmi kontakt...mégis bizarrnak érzem. Nem közeledik hozzám más módon, csak állandóan fuvarozna, ahova kérem.
Tanácstalan vagyok, aki kiismeri magát a témában kérem írjon!
Gondolom egy kattos kis pöckű hülye lehet akinek tetszel de tudja hogy több nem lehet köztetek vagy így próbálkozik hogy pénzért mit vállalsz be.
De szerintem te vagy inkább a férfi mert a kiegészítő szavak nem nőre vallanak. 45f
4.aka Mikexxx:
Bocs,de ezt a hülyeséget miből szűrted le? XDXD
Természetesen lány vagyok, és el nem tudom képzelni, mégis mi olyan férfias ebben a pár fenti mondatban. XDXD
Tényleg érdekel, ilyet még soha nem láttam hogy valaki 3 sor után rögtön nemekre következtessen, pláne rosszul is. Vicces!
7# 1 Nem Amerikában élünk!
2 Tehát miért is angol rövidítéssel jössz!
3 Szöveg értelmezés elégtelen lehet angolul kellett volna írnom akkor értenéd.
4 Oda van írva feketén fehéren kötőszó.
5 Bdsm-nél elég jártas vagyok de nő kink szót sosem használt pedig nem kevés ilyen embert ismerek.
6 Amúgy teljesen hidegen hagy mit gondolsz a kérdésre is válaszoltam csak elakadtál az utolsó résznél.
7 Az pedig vékpépp nem érdel hogy lepontozgatsz mert csak ennyire egysíkúan tudsz gondolkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!