Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Próbálták már utólag traumatizálni élményedet?
Figyelt kérdés
Mondjuk volt egy szexuális élményed amivel ott és akkor megélve nem volt semmi bajod. Majd később elkezdtek olyan hatások érni, olyan véleményeket kaptál amitől átfordulhatott volna vagy akár át is fordult a dolog, és az egykori pozitív vagy legalább semleges élmény negatív töltetet kapott?tegnap 19:42
1/6 anonim válasza:
Nem volt ilyen, legfeljebb olyan hogy rájöttél nem volt érdemes az adott emberrel dugni mert bár fűt-fát ígért, de valójában átvágott.
2/6 anonim válasza:
Bizonyos esetekben ezt csinálja az egész társadalom.
Ha szerencsés vagy, és elég erős, tenni tudsz rá és nem befolyásol.
4/6 anonim válasza:
Akkor úgy gondoltam, hogy ez nem nagy dolog. Később tudatosult bennem, hogy ez nagyon gáz volt. Szerencse, hogy nem mondtam el senkinek.
5/6 anonim válasza:
Inkább a fordítottja volt, azt gondoltam anno ez merész, de utólag rájöttem milyen jó és sz.rok mások véleményére :)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!