Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ujjazassal teherbe eses?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ujjazassal teherbe eses?

Figyelt kérdés
Nem volt szex, de felek hogy ujjazassal bemehetett az elovaladek (sperma nem hinnem). 1-2 napos mensim volt, es iszonyat keves, csak akkor jott ha mosdoba voltam, illetve rozsaszin, barna es piros is volt felvaltva. Ezen a fura mensin kezdtem el eletem elso fogamzasgatlo tapaszat szedni. Es azota nagyon megduzzadt a mellem, illetve behanytam egyiknap. Tudom hogy ez a tapasz mellekhatasa is lehet…. Kozos furdes is volt tobbszor, akkor is volt ujjazas. Tudom hogy spermas-elovaladekos ujjazzastol iszonyat keves esely van arra hogy terhes legyek, de szerintetek lehet en az a “szerencses” akinek pont sikerult? A tapasz miatt most jovoheten fog megjonni a kovetkezo mensim a tapasz miatt.

dec. 22. 19:41
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy terhes nyugi. A spermiumsejteknek közvetlenül a méhszájhoz kellene kerülniük hogy esélyük legyen. Gondolom a pasidnak nincs 15 centis ujja.
dec. 22. 20:00
 2/9 A kérdező kommentje:
Nagyon koszonom hogy ilyen kedvesen valaszoltal es hogy segitettel!!
dec. 22. 20:13
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem mész orvoshoz? Ezt mi honnan tudnánk, laikusok?
dec. 22. 20:33
 4/9 anonim ***** válasza:
46%
Persze úgy lesznek az ujjszülöttek
dec. 22. 21:41
 5/9 anonim ***** válasza:
33%
Nem értem, a nőknek nincsen kötelező szűrés? Megannyi ilyen kérdés szokott születni. Vannak tesztek, óvszer. Abortusztablettát receptre kéne felírni az ilyen nőknek, akik ennyire nincsenek tisztában semmivel.
dec. 22. 21:43
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Ujjazáskor hogy volt az ujján előváladék?
dec. 22. 22:40
 7/9 A kérdező kommentje:
Hogy magahoz nyult elotte esetleg
dec. 22. 23:16
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Ő ujjazott,meg magànak is verte?

Ne haragudj,de te mit csináltál közben ?

dec. 23. 06:13
 9/9 A kérdező kommentje:
Ha nem tudjatok a sztorit akkor ne szoljatok be ok nelkul. Nem o verte maganak.. en csinaltam de volt sztem hogy odanyult magahoz megigazitani
dec. 23. 18:02

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!