Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Párok, ti általában tudtok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párok, ti általában tudtok mindketten ugyanabban a pózban nagyot élvezni?

Figyelt kérdés

Vagy először az egyikőtök, aztán a másik "kedvére tesztek" szex közben?

20L

tegnap 22:33
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Mikor hogy sikerül, de nagyon sokszor egyszerre jutunk a csúcsra :)
tegnap 22:34
 2/5 anonim ***** válasza:
Igen, általában sikerült. Érzem azt, hogy a páromnak lassan már orgazmusa lesz, ilyenkor kitartok addig amig ez bekövetkezik és aztán a puncijába élvezek :)
tegnap 22:38
 3/5 anonim ***** válasza:
Én próbálom visszatartani addig, amíg a párom is csúcs közelébe ér, akkor a látvány annyira beindit hogy egyszerre élvezünk sokszor
tegnap 22:39
 4/5 anonim ***** válasza:
10 esetből egyszer max kétszer
tegnap 22:48
 5/5 anonim ***** válasza:
Nálunk nagyon nem megy ez, bár nem is gond. Én misszionáriusban érzem mindig, hogy nagyon vissza kell tartsam, de a barátnőm 10ből 1szer ha eltud menni ettől, de akkor sincs olyan erőteljes orgazmusa. Lovaglóban viszont rövid idő alatt többször is eltud menni, ebben a pózban viszont én nem tudok orgazmusközelbe kerülni, ez előny is, mert így jól eltudom húzni, hogy több orgazmusa is legyen. Másik, amiben én nagyon hamar elsülök, az a kutyapóz, ő is élvezi, de még sosem tudott elmenni tőle, így nem is erőltetjük nagyon ezt. Mivel nincs közös póz, amivel mindketten egyszerre tudunk elmenni, és amúgy sem vagyok annyira a punciba élvezésért, így nálunk nincs egyszerre elélvezés, miután ő túlvan többször is a csúcson, akkor fejez be kézzel vagy szájjal mindig.
ma 07:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!