Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk, szexi ha ilyen "push...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, szexi ha ilyen "push up" melltartó van egy nőn? Beindulnátok tőle ha így próbálna titeket elcsábítani?

Figyelt kérdés
[link]

dec. 21. 20:29
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
81%
Nagyobb mell, nagyobb csáberő, csak ha leveszed melltartót az csalódás
dec. 21. 20:40
 2/15 anonim ***** válasza:
83%
Nekem tetszik.
dec. 21. 20:41
 3/15 anonim ***** válasza:
83%
Igen. Szuper, csak ne fehér legyen:)))
dec. 21. 20:42
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

#1 Igen, pontosan emiatt utálom én is a felnyomóst...

Nem szeretem, ha át vagyok verve, és többnek látszik valami, mint valójában.

Még azt is százszor jobban fogadom, ha valakinek nincs nagy melle, de legalább nem is mutat nagyobbat.

dec. 21. 20:43
 5/15 A kérdező kommentje:
De ennek a csajnak a képen alapból is nagynak tűnik a melle, nem? Vagy ha leveszi a melltartót már nem lenne az?
dec. 21. 20:46
 6/15 anonim ***** válasza:
82%
Addig míg ki nem bontja az ember a csomagot, igen, nagyon is izgató.
dec. 21. 20:49
 7/15 anonim ***** válasza:
57%

Nem, nem, nem. Gusztustalan a push-up. Főleg akkor ha messziről üvölt mekkora hazugság van alatta.

Nem érdekel a méret, a forma esetleg egy kicsit. Ami van, azt hordja büszkén a nő. Az igazi nő, és nem a buta liba.

Egyedülálló hetero férfi

dec. 21. 21:16
 8/15 anonim ***** válasza:
84%
Nem
dec. 21. 21:24
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Persze, tök jó. Én meg pushup boxert használok.
dec. 21. 21:32
 10/15 anonim ***** válasza:
Nekem tetszene. Nyilván tudom, mire számítsak alatta, de nem az a lényeg, hanem hogy kicsit átformálja a melleket, amíg hordja a melltartót. Én nem vagyok az a fajta, aki azonnal kibont mindent. Kicsit lehet élvezni a becsomagolt ajándékot is, ha be lehet kukucskálni. ;)
dec. 21. 22:24
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!