Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Farokketrecet viselő pasik! Történt már olyan, hogy a farokketrec tényleg megakadályozott egy alkalmi szexet, vagy egy jó kis masztit?
Pont ez a lenyege! En is azert viselem mar 2 eve kb mert ez benne a poen. Es igen megalazo de en ezt elvezem!
A kulcs a paromnal van aki egyben a gazdam is.
27/F meleg.
Alkalmi szexet nem valószínű, már csak azért sem, mert szinte biztos, hogy enélkül sem lépnék félre soha. Bár az erényöv nyilván erre is jó, és garantáltan megakadályozza azt, hogy mégis esetleg kísértésbe essél. A lényeg igazából az, hogy már a gondolata sem merül fel, alapból nem is nézel úgy a lányokra, amikor rajtad van.
Ami a kérdés másik részét illeti, azt már annál inkább. Persze, számtalanszor volt olyan szituáció, hogy kivertem volna, ha nem lett volna rajtam, mert lett volna éppen kedvem meg időm is bőven hozzá. Viszont ez az önmegtartóztatás azért általában megtérül, mert amikor a feleségem úgy dönt, hogy leveszi rólam, akkor gyakorlatilag azonnal kőkemény vagyok, és mindig hosszasan tudunk szexelni. Míg mondjuk ha előtte nem sokkal kivertem volna magamnak, akkor később már kedvem sem lenne hozzá, nem tudnék úgy teljesíteni, és összességében az aktus egyikünknek sem lenne olyan jó. Szóval valamit valamiért. :)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!