Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Gáz, ha felizgat az, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz, ha felizgat az, hogy elképzelem magam, hogy gyerekként egy férfi hozzám nyúl? 23/l

Figyelt kérdés
Tehát szexuálisan

dec. 20. 17:03
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
91%
Ez olyan kb. mint mikor álmodoztok, hogy egy pasi megerőszakolna benneteket. Aztán ha valóban megtörténne...
dec. 20. 19:02
 12/29 VadApuci ***** válasza:
95%
az, hogy kit mi izgat fel, azt nem az egyén irányítja. amíg neked és másnak ebből kára nincsen, addig semmi gond vele ;)
dec. 20. 19:56
 13/29 anonim ***** válasza:
72%
És az gáz hogy 34 évesen az instán pergetem a fiatal csajok képeit és arra verem?.
dec. 20. 20:16
 14/29 anonim ***** válasza:
100%
Én régen nagyon féltem ettől, de most fantázia szinten nagyon izgat a dolog engem is.
dec. 20. 23:57
 15/29 gabor49 ***** válasza:
100%
nem gáz kepzelni bármit lehet
dec. 21. 06:19
 16/29 anonim ***** válasza:
100%
Fantázia, nincs azzal gond szerintem.
dec. 21. 06:56
 17/29 anonim ***** válasza:
100%
Arról fantáziál az ember ami jólesik neki.
dec. 24. 11:31
 18/29 anonim ***** válasza:
74%

Fantázia, szóval nincs gond ezzel!

36/F

dec. 25. 17:59
 19/29 anonim ***** válasza:
77%

16-17 évesek nem csak fantáziálni szoktak, össze állnak idősebb emberrel. És még ugye hallani ezt - azt.

Fantázia sose probléma szerintem.

dec. 26. 17:54
 20/29 anonim ***** válasza:
100%

szerintem nem gáz. Sok lánynak van apakomplexusa sőt, egyre többnek, vagyis inkább az hogy nyiltan felvállalják azt hogy idősebb pasikhoz vonzódnak. Gondolom ebből alakulhatott ki ez. Olvass utánna, elemezd magad, apuddal a kapcsolatod és meglátod igazam van-e vagy sem.

Amugy ennél sokkal furább perverziok is vannak a világon :)

jan. 1. 08:24
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!