Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha pasiként nylonharisnyát húzok a lábamra egy napig zokni alá, ugyanolyan lábszagom lehet, mint egy harisnyás nőnek?

Hát b....meg, próbáld ki és rögtön megtudod!
Én pasiként oda vagyok a harisnyákért, de ez már nekem is sok(k).

Szia lelki testvérem. Én is lábfétises, harisnyáslábrajongó vagyok, nekem is van átlátszó/áttetsző fekete harisnyám és szoktam benne nézegetni a saját lábfejemet.
A női lábszag és a férfi lábszag azonban vegyileg némiképpen különbözik.
A férfi és a női lábszag eltér, mivel a hormonális, izzadási és baktériumflóra-különbségek miatt a szagok intenzitása és jellege különböző lehet. Férfiaknál általában intenzívebb lehet a szag, de a nejlonharisnya mindkét nemnél fokozza a szagot azáltal, hogy csapdába ejti a nedvességet.
De lényegi különbség, saját tapasztalat is, hogy a férfiak tesztoszteronja és a nők hormonális ciklusai vegyileg eltérő izzadmányt eredményeztetnek. Kipróbáltam és tényleg más lett az én harisnyás lábszagom a pároménál.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!