Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha húrkásra verik a fenekem,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha húrkásra verik a fenekem, és otthon meglátják véletleül valahogy a nyomát,(pl. kissé lecsúszik a nadrágom és kilátszil alól 1-2 csík) akkor hogyan mondjam el a dolgot?

Figyelt kérdés
24/f vagyok. a szüleimmel és a nővéremmel élek. Egy ideje arra vágyom hpgy valaki elfenekeljen,húrkásra verje a fenekem. Elvileg ez a hétvégén meg is történik. Ha itthon ezt véletlenül észreveszik mert mondjuk lecsúszik kicsit a nadrágom és meglátnak 1-2 húrkát akkor elmondjam az igazat hogy volt egy ilyen vágyan és most elfeneekltek végre, vagy inkább találjak ki valamit? szerintetek melyik lenne a jobb? illetve mit lehetne mondani?

dec. 19. 18:43
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
56%
Kezeltetsd magad méghozzá nagyon gyorsan
dec. 19. 18:54
 2/15 anonim ***** válasza:
91%
Ha nem kérdezik, akkor nem kell mondani nekik.
dec. 19. 19:06
 3/15 anonim ***** válasza:
82%
Na az ilyenek miatt nézik le ezt a platformot. A sok baromság miatt!
dec. 19. 20:21
 4/15 anonim ***** válasza:
94%
Biztos észre fogják venni, amikor nem tudsz normálisan ülni és járni. Csak lehet hamarabb gondolják azt, hogy jól seggbe durrantott valaki.
dec. 19. 20:30
 5/15 anonim ***** válasza:
91%
Vegyél fel olyan nadrágot, ami jó rád és nem csúszik le annyira, hogy kilógjon a hátsód. Alsónadrágot is alá. Akkor nem látják meg.
dec. 19. 23:26
 6/15 anonim ***** válasza:
92%
A nővéred nem lehet elverni?
dec. 20. 05:46
 7/15 anonim ***** válasza:
91%
A 6os válasza the best
dec. 20. 07:47
 8/15 anonim ***** válasza:
91%

Hazudni nem lehet?

Ráestem egy gereblyére...

dec. 20. 11:17
 9/15 anonim ***** válasza:
17%
Ha ennyire parázol, elvesztett fogadás. Mondasz egy olyan havert/csajt, akit nem ismernek, de azért már hallottak róla, és kész. Vagy ha van olyan a kapcsolatotok, simán el is mondhatod. Nekem a BDSM nem titok, és ha valaki megkérdezi, simán elmondom, nyilván, nem álltam még oda senki elé, hogy szevassz komám, képzeld.... De pl a mi az a kocsi hátuljába kérdésre simán elmondtam, hogy szado-mazo eszközök, fenekeléshez. :D Kipróbáltam már mindkét oldalt, de nekem a mazo oldal nem jött be annyira. Néha, megfelelő partnerrel lehet kölcsönös szado-mazo, de inkább a szado vagyok. Tök izgi amúgy, hogy a fájós segged mellett még azon is parázni kell, hogy le ne bukj. :D Amúgy bőrtípustól is függ, de ha erős a bőröd, és a szado/dom még kezdő, de odafigyel, valószínű nem lesznek komoly hurkák, amiket takargatni kell. Pluszban kipróbálhatod a pálcát talpra is. Annak nyoma nem lesz, de a fájdalom semmihez sem fogható. Ha nem jön össze, vagy nem úgy, keress bátran! ;)
dec. 20. 13:59
 10/15 anonim ***** válasza:
94%

De miaz hogy véletlenül lecsúszik??

Mert én amióta az eszemet tudom véletlenül sose csúszott le a gatya a szüleim előtt.

Legalábbis nagykorúságom idején!

Ne csússzon le baz+!!!

dec. 20. 17:52
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!