Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szoktatok nem szokványos tárggyal masztizni?
Figyelt kérdés
Ha igen, mivel?dec. 19. 00:02
1/10 anonim 

válasza:

Amíg nem voltak dildóim meg vibrik, addig sok mindent kipróbáltam, uborka, banán, hajkefe, dezodor, stb.
Uborka mondjuk még mindig előkerül néha :)
2/10 anonim 

válasza:

Sajtreszelő nyelével. Annyira belementem, hogy lereszeltem az ujjaimról a bőrt...
3/10 anonim 

válasza:

Kiürült samponos flakonnal. (De mostanában nincs kedvem hozzá...)
4/10 anonim 

válasza:

Ami így hirtelen beugrik, az banán, szempillaspirál, illetve még gimi utolsó évében osztottak nekünk kicsi marsallbotokat szalagavatókor, azt is feldugtam később otthon. Nem mondanám, hogy szokásom ilyenekkel maszturbálni, inkább csak kipróbáltam egyszer-kétszer, biztos, hogy ezeken kívül több mindent is.
5/10 anonim 

válasza:

Hajkefe nyele uborka samponos flakon.
7/10 anonim 

válasza:

Milyen samponos flakon vált be nektek konkrétan?
8/10 anonim 

válasza:

Teljesen üres samponos flakon, a fertőzések elkerülése érdekében (Szívóhatást lehet vele kifejteni, ami erotikusan erősen izgató.)
3-as voltam.
10/10 anonim 

válasza:

A hüvelynek és a samponos flakonnak egy bizonyos területével kapcsolatosan.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!