Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki volt már, milyen glory hole élménnyel gazdagodott? (elsősorban nem az akció részre gondolok) Negatív, pozitív történések, jó volt-e, mik történtek, milyen érzés volt, bármi.
Az enyém csak férfi törtenet.Én Londonban a szopó helyén voltam valahogy, pedig nem meleg bárban voltam. stripclub volt valahol a belvárosban. Elmentem wc-re de már csomó pia bennem volt, és tömve volt a hely, szóval se nő se semmi nem lehetett aznap este.
Szóval átment az egész csak random italozásba, és néztük a táncosokat. Eközben többször voltam WC-n és tök el volt szeparálva szóval nem faroslemezből készült lyuk volt ott, nekem fel sem tűnt a lyuk. A wc kabin belül is S tele volt matricazva és graffitizve. Amikor megláttam a péniszt esküszöm meglepődtem, pedig ott volt a lyuk felette enjoy felirattal, utólag persze összeállt.
Én ott hirtelen valamiért egyből rámarkoltam, sőt elkezdtem verni, aztán gyorsan kifutottam. Pedig a fejemben volt, hogy gyorsan rábukok.
Nem tudom egyiket se miért csináltam. Elkezdtem neki verni vagy kifutni? Miért kezdtem el, miért nem hagytam abba vagy miért nem fejeztem be?
Ez amúgy pár hete történt szóval még nem vagyok túl rajta
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!