Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ez megcsalásnak számít?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez megcsalásnak számít? Elmondjam a menyasszonyomnak?

Figyelt kérdés
Kaptam egy utalványt egy thai masszázs szalonba. Soha nem jártam még masszázson, elmentem és annyira jó érzés volt a masszázs, hogy amikor megfordított a lány, álltam, mint a cövek. Ő ezt észrevette és megkérdezte, hogy szeretnék-e happy finisht. El voltam varázsolva és hát pokolian fel is voltam izgulva, így belementem. Igazából sok minden nem történt. Lehúzta a törölközőt, megfogta gyengéden a zacskómat, bekente a makkomat, kb. 2-3-at húzott lassan a fitymámon és már élveztem is el. Ez így ebben a formában megcsalás? Elmondanád a párodnak? 12 éve vagyunk együtt, soha még csak nem is gondoltam félrelépésre, de most annyira elragadott a pillanat.
dec. 18. 15:44
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
22%
Megcsalás. De én meg is dugtam volna. Menyasszony/feleség ilyenekről nem kell tudjon. 👍
dec. 18. 16:38
 12/17 anonim ***** válasza:
39%
Szerintem nem kell tudnia ezt a részt a masszázsrol.... Lehet, hogy neki is van titka...
dec. 18. 17:22
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem képzeld el, hogy menyasszonyod elmegy egy férfi masszőrhöz, és csak annyi történik, amit röviden így mondana el:

"Lehúzta a bugyimat, finoman simogatni kezdett a lábaim között, gyengéden a kellően síkos, felizgatot hüvelyembe csúsztatta egyik ujját, amitől 2-3 mozdulat után el is élveztem."

Te ezt megcsalásnak éreznéd, vagy számodra még beleférne még a hűség kategóriába?

dec. 18. 17:50
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
13: "Miután megkérdezte, hogy csinálhatja e, amit én kifejezetten megengedtem neki."
dec. 18. 17:56
 15/17 anonim ***** válasza:
81%

Megcsalt nőként írom, hogy az. De ha szereted a barátnődet örökre felejtsd el ezt az egészet. Soha senkinek ne beszélj róla, havernak sem, részegen sem !

Ilyen hülyeség miatt ne tedd tönkre a bizalmat ami benne van.

Viszont ha megegyszer előfordul akkor szakíts vele. Szemét patkány se legyél, azzal a címszóval hogy ugyan ez semmiség többször is lehet...

Nem lehet.

dec. 18. 21:01
 16/17 anonim ***** válasza:
77%
Én már masszázsra sem mentem volna el, miért nem elég, ha a feleséged masszíroz?
dec. 19. 13:26
 17/17 anonim ***** válasza:
0%
Nem lehet, hogy direkt emiatt kaptad a thai masszázs ajándékot? így akart neked a párod egy kis örömöt adni? (úgy értem, hogy a párod tudta/tudja, hogy a thai masszázsok végén happy finish van és emiatt direkt kaptad tőle?)
dec. 21. 15:41
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!