Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Párom nem kívan meg többet soha?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom nem kívan meg többet soha?

Figyelt kérdés
Röviden a helyzet, a párom kezdeményezésére ideje csináljuk popsiba is, nekem is tetszik nem is volt gond, de mindig felkészültem elötte. Nemrégiben viszont úgy alakult(tombolós péntek este), hogy hát mindketten fel voltunk pörögve és szoksásosnál is hevesebben, mindeféle előkészület nélül vágtunk. És hát ahol vágják a fát ott lesz forgács is igen olyan lett a "szerszám". Mikor ezt észre vette, mintha eltört volna valami, azóta nem hogy popsiba nem, kb. sehogy nem csináljuk. Beszélni nem akar róla, nem tudom mit tehetnék. Várjak türelmesen? Volt valaki hasonló helyzetben?

ma 15:14
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is volt hasonló, de ott ebédszünet volt a gyors apropó.

Ott én vagyok a férfi. Nálam nem okozott ekkora törést a dolog.

Ha meg nem tudtok ilyen dolgokat megbeszélni az elég nagy gond.

Különben is, ha valaki ennyire nem tudja helyén kezelni ezt, hogy van rá esély még előkészülettel is (anélkül főleg), annak meg nem való az anál.

ma 15:17
 2/11 anonim ***** válasza:
82%
Már neharagudj de ezek alapján meg se érdemel!
ma 15:17
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Felnőtt emberek úgy vannak párkapcsolatban/házasságban, hogy ennyiről nem tudnak beszélni? Berakta minden előkészület nélkül, akkor mit várt, baracklekvárt? Ha ezt vállalta, akkor a kockázatokkal is számolnia kellett volna. Egyszerűen nem értem egyesek mit gondolnak. Ha zavar a helyzet, mond meg neki, hogy erről beszélni akarsz, és ne hagyd kitérni.
ma 15:21
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk már történt ilyen na bumm...nem csinált belőle egyikünk se nagy dolgot így könnyű volt túllépni rajta.
ma 15:21
 5/11 anonim ***** válasza:
43%

volt ilyen.

En ferfikent sosem voltam oda az analert. Volt egy szexmanias egyszeru baratnom 1 honapig. Egyik este kerte, hogy dugjam seggbe..

Dudtam hatulrol a sotetben es megcsapott a szarszag.

5 perc utan lekonyult, aztan szakitottunk is.

En pont azert nem eroltetem ezt, mert tudom, hogy benne van a pakliban, hogy lefossa a farkamat.

Nekem egy szuk punci 100x tobbet er mint egy seggbedugas.

ma 15:32
 6/11 anonim ***** válasza:
0%
Elég kamunak tűnik a kérdés. Köztudott, hogy a nők nem kakilnak, így a pénisz se lehet "olyan", mikor bedugja a kisbüdösbe.
ma 15:33
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem hogy örülne hogy olyan nője van aki popsit is engedi és gondolhatja hogy ez is előfordulhat!
ma 15:35
 8/11 anonim ***** válasza:
91%

Én elmentem a zuhanyzóba és lemostam amikor olyan lett

A csaj is látta de nem szólt semmit

Szerintem szégyellte magát de én vissza dugtam a fenekébe aztán mikor végeztünk ismét lemostam

3 alkalommal voltam vele de csak az első alkalommal volt baleset

Tehát nem nagy dolog

ma 15:39
 9/11 anonim ***** válasza:
69%
Hát ez már bizony Tinder lesz pár napon belül…
ma 15:50
 10/11 anonim ***** válasza:
90%
Nálunk elég hasonlóan történt, szinte ugyanez, csak nálunk én vagyok a férfi, és a (most már) exem undorodott meg az análtól, és hagyott el végül.
ma 16:04
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!