Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van itt ennyi komplexusos kisfarkú?
Figyelt kérdés
Ha egy nő le meri írni, hogy a nagyot szereti, mint a letöbb nő, akkor egyből betámodja a kisfarkú kommandó. Ez miért jó nekik? Miért jó ez nekik? Ettől nem lesz nagyobb péniszük.dec. 18. 13:45
3/6 anonim válasza:
1. Mert azok a "nők" férfiak valójában csak ezekkel a kijelentésekkel hogy a nőknek a nagy kell akarják megmagyarázni miért nem kellenek a csajoknak. Egyszerűbb ez mint mondjuk javítani a külsőn, személyiségen meg az élete egyéb területein, szimplán rákell fogni a méretre.
5/6 anonim válasza:
Nekem 20 centis mikró kukim van és ezért nem kellek a lányoknak🥺😭😭. A lányok csak olyan srácokkal állnak szóba akiknek 24cm-nél nagyobb péniszük van🥺
6/6 anonim válasza:
Nagyobb is pont annyit ér mint egy 14, 15, 17, vagy 20 cm-s. Nekem 18,7cm és nem egészen 15cm körméretű, ami valljuk be nem átlag. Külsőm átlagos és semmivel több nőt nem tudtam szerezni mint egy úgymond átlag mérettel rendelkező pasi. Pedig terjesztették is akivel voltam de csak ezért nem fog senki rád mászni, ha egyébként nem jössz be neki és a többi dolog nem stimmel. Max olyan aki nagy rbanc de annak meg kb mind1 csak péló legyen. Ez csak ilyen urban legend, hogy ha terjesztik, hogy nagy a szerszámod akkor ugranak rád a nők. Tapasztalatból mondom, nem így van.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!