Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Van itt olyan nő vagy férfi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan nő vagy férfi akit izgat ha lepisilja magát? Vagy bepisil? Párom szeretné ezeket izgat engem is csak kicsit bátorítsatok hogy izgató ez 😉

Figyelt kérdés

tegnap 13:20
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
75%
Nagyon jó lesz. Próbáld csak ki. Tetszeni fog. Hajrá.
tegnap 17:26
 12/18 anonim ***** válasza:
69%

Előfordul, hogy beindít, akár szólóban is.

L

tegnap 20:45
 13/18 A kérdező kommentje:
12. Jó volt tetszett... 😉
ma 06:24
 14/18 Oldfire ***** válasza:
Vidd orvoshoz. Te meg tanulj meg írni és ne tegyél fel kamu kérdéseket.
ma 07:54
 15/18 anonim ***** válasza:
Èn pelenkàba pisilek be.
ma 08:22
 16/18 anonim ***** válasza:

én kb 20 éve élvezkedek a pisiléssel is. A bnőm is imádja, szép nagy E-s mellei között is, punciba is jó sokat szoktam, de ő is elengedi, ha bepezsgőzve már nem bírja tartani (így finom az íze is), 69-ezés közben.

A legdurvább amit csinált, nyáron teraszon ebéd, felállt a széken, egyik lába az asztalon, és belepisilt az uborkasaláta levébe, majd ettünk tovább. De közben néha néha meghuzogatta, szopta a farkam, olyan igazi ráérősen.

Szóval hajrá.

ma 08:38
 17/18 A kérdező kommentje:
Nem fantáziára vagyok kíváncsi. De köszi a fáradságot.
ma 09:08
 18/18 anonim ***** válasza:

Nem fantáziálás volt, tényleg nem.

De hát mindíg is éreztem az életem során, hogy a legrosszabb, ha a frankót mondom. Minden területen ezt látom, sajnos.

ma 10:08
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!