Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nemi beteg? Van egy csaj. Csinos igényes legalábbis eddig azt hittem. Voltan nála fent és az erkélyen a szárítón (tehát már ki volt mosva) száradtak a ruhái. Volt sok bugyi is és fehéreken látszódott hogy ilyen barna foltos.
Figyelt kérdés
Nem direkt nézegettem nincs ilyen fétisem csak nem tudtam nem észre venni.
Kint cigiztem az erkélyen és akkor láttam.
Nem volt még semmi köztünk szerintem nem is lesz eléggé elvette a kedvem a látvány. :-(
dec. 17. 19:39
11/19 anonim válasza:
Lehet, hogy azok mind menstruációs bugyik voltak.
12/19 anonim válasza:
igen a mensi hagyj foltot. Ráadásul van akinek a mensi eleje vagy vége barnafolyásos az is lehet úgy volt vele,hogy elmúlt. Vagy vért nem mosta ki rögtön hideg szappanos vízzel ebből a szempontból igénytelen.
13/19 anonim válasza:
Nem nemi beteg, csak igénytelen. Nem dobja ki a foltos bugyikat hanem inkább újra meg újra kimossa.
14/19 anonim válasza:
Most akkor dugjuk meg helyetted, vagy mi a lényeg? :D
15/19 anonim válasza:
4. " Igen cigizek.
És kint nem bent. "
A bugyi is kint volt mint te, tehát egyformán vagytok igényesek.
16/19 A kérdező kommentje:
Tehát aki dohányzik az igénytelen?
Te nagyon egyszerű vagy barátom. :-)
Direkt szépen fogalmaztam.
dec. 18. 17:38
17/19 anonim válasza:
#16 Pedig van alapja annak, amit mond. Egy nem dohányos számára egy dohányos igenis büdös lehet, mert azért a cigi minden, csak nem légfrissítő. Hiába a fürdés, meg a mosás, egy idő után mindenbe beleivódik, így a bőrbe is, azon meg a fürdés nem segít.
18/19 A kérdező kommentje:
kb a fél világ dohányzik.
A maradékból vannak akik nem fürdenek rendszeresen vagy nem mosnak fogat vagy koszos ruhát hordanak.
Majdnem nem is marad igényes ember.
Van akinek a kocsijában van óriási kupi és kosz.
Sorolhatnám.
dec. 18. 18:03
19/19 anonim válasza:
Gratulálok, a válaszokra nem reagálsz, de a dohányzás, az beragadt.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!