Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ezek alapján lehetséges, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek alapján lehetséges, hogy gyerekként molesztáltak? Többi lent, 23/f

Figyelt kérdés
Először is borzasztóan magas a szexuális vágyam. Másodszor, felizgat a gondolat, hogy férfinak legyek kiszolgáltatva. Továbbá tetszik az a gondolat is, ha arra gondolok hogy gyerekként esetleg valaki vonzódott hozzám. Illetve van néhány emlékfoszlány is amiknek amúgy lehet semmi jelentősége, de mégsem tudom hová tenni őket. Illetve időnként megmagyarázhatatlan pánikroham tör rám, úgy érzem menekülnöm kell, mintha üldöznének vagy attól félnék hogy üldözni fognak. Néha pedig bevillan olyan, hogy fekszem egy ágyon és félek, hogy valami történni fog, vagy valaki be fog jönni, nem tudom pontosan. Mire utalhatnak ezek a dolgok?

dec. 17. 16:14
 1/6 anonim ***** válasza:
70%
A leírás alapján csak meleg vagy.
dec. 17. 16:17
 2/6 zol56 ***** válasza:
63%
Szépen fogalmazva a meleg hajlamodra próbálsz magyarázatot adni...
dec. 17. 16:18
 3/6 anonim ***** válasza:
87%
Mentális problémára
dec. 17. 16:18
 4/6 anonim ***** válasza:
27%

Magyon érdekes amiket írtál, mert sok hasonlóság van bennünk. Nálam is vannak ilyenek és tutira veszem, hogy nagy részben gyerekkori molesztálás/trauma az oka.

Feltételezem pszichológushoz Te sem akarsz menni. Így viszont marad a rengeteg beszélgetés, hasonló sorsú emberekkel!

Én évek óta küzdök, vannak könnyebb és nehezebb napok. Már többnyire elfogadtam és azt mondhatom, tudom kezelni.

dec. 17. 16:22
 5/6 A kérdező kommentje:
Ami még fontos lehet: óvodás korom óta maszturbálok, de nem emlékszek hogy hogyan fedeztem fel hogy jó érzés ott lent fogdosni magam. Illetve sziintén ekkortájról vannak olyan emlékeim, hogy tetszett ha megérinthettem az ovis társaim meztelen karját, tehát karfétis. Ez mai napig megvan csak nyilván felnőtt nők irányába. Ha ezek még segítenek valamit
dec. 17. 16:25
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

A leírtak alapján szerintem (nem értek hozzá, de) lehetségesnek tartom, hogy molesztáltak gyerekkorodban. Szerintem egy pszichológussal vagy valamilyen szakemberrel azért lenne érdemes mégis beszélni erről is, mert ha ezek igazak, akkor valójában nemcsak a leírtakban, de több mindenben hatással lehet rád a trauma... tehát a sebek, amik benned vannak maguktól nem fognak meggyógyulni.

Üdv

dec. 17. 20:16

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!