Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Milyen az élet kisfarkúként?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen az élet kisfarkúként?

Figyelt kérdés
14 vagy alatti. Volt már olyan, hogy a nő meggondolta magát mikor meglátta? Vagy volt, hogy ezért hagytak el títeket? Van komplexusod miatta?
dec. 17. 12:09
 1/10 anonim ***** válasza:
75%

Nekem 13/12,6 (nem benyomva, plusz 10-15 kg felesleg)

Pl. hétvégén utasítottam vissza egy 42 éves top MILF-et (én 26). Pont a méretem miatt. Eddig egy nővel voltam, de kevés voltam neki minden téren.

dec. 17. 12:13
 2/10 anonim ***** válasza:
72%
Jó. Nem csípi oda a hegyét a cippzár. Én nem szégyenlem,megszoktam. Gyakran megkapom otthon az asszonytól.
dec. 17. 12:16
 3/10 anonim ***** válasza:
Szerintem erről te tudnál mesélni, kérdező.
dec. 17. 13:12
 4/10 A kérdező kommentje:
Nekem 17/14,5. 🙂
dec. 17. 14:20
 5/10 anonim ***** válasza:
76%
Bár ez pont nem volt kérdés, köszönjük, hogy megosztottad velünk farkad méretét 🙂
dec. 17. 14:50
 6/10 anonim ***** válasza:
Szar. Szinte bármit megadnék, ha legalább a te méreted meglenne.
dec. 17. 15:27
 7/10 anonim ***** válasza:
62%

12/3,5 nekem. Semmi extra, nem szoktam vele foglalkozni, tini korszakom végén zavart, de aztán mondom akkor életem végéig ne dugjak vagy mi. Aztan azóta voltam már parral. Volt egyejszakas, osszejaros meg komolyabb is. Volt aki mondjuk eltűnt első szex után, de nem közölte miért. Lehet ezis benne volt. Jaa, de egyszer volt, h akartam dugni egy csajjal, mondta vegyem le a nadrágot aztán utána mondta, h öltözzünk vissza.. Bar a csaj is fiatal volt 16 én meg 20.. De egyebkent nem hagyott bennem komplexust. Egyébként a többi ~50 partnerrel volt rendesen vmi és semmi célzást nem kaptam rá.

Az jobban zavar, h úgymond nincs pénzem meg presztízs melóm luxusra, az jobban számít. Legalábbis ahhoz, h kapcsolatba is kerüljön az ember. Most van 2 osszejaros meg egy 3. alakulóban, de eddig csak leoboazott..pedig már céloztam rá, h ha úgyis csak dugunk miért nem nagyobb farkat választanak..de ok speciel ezzel is megvannak elegedve vagy nem érdekli őket.

Szoval ez a szex dolog sem annyira fekete fehér és kizárólagosan méreten alapszik..ha felebreszted a nőben a vágyat meg kemiailag vonzódik hozzád akkor jobban érzi a farkad megha kisebb is mintsem egy nagyot, aki nem jön be neki.

dec. 17. 17:22
 8/10 anonim ***** válasza:

De ha a tiéd 17/4,5 cm, akkor miért kérdezed, hogy milyen az élet kifejezetten kicsivel? Tényleg ennyire érdekel? Vagy csak simán jó érzés és megnyugtató hallani, hogy neked nincsenek olyan gondjaid, mint amilyenek mondjuk ismerkedésnél adódni szoktak időnként kisfarkúként?...

dec. 18. 00:36
 9/10 A kérdező kommentje:

#8 második

Köszönöm az eddigi válaszokat.

dec. 18. 08:22
 10/10 anonim ***** válasza:
Az enyém 10 cm mereven. Nem vagyok már egyáltalán szűz, voltak jó tapasztalataim is, nem tagadom. De előfordult, hogy konkrétan emiatt nem lett szex, csak maximum kis előjáték, vagy még az sem, pedig előzetesen dugásnak indult a dolog. És előfordult, főleg fiatalabb koromban, tizenévesen, huszonévesen, hogy én mondtam nemet lányoknak emiatt, mert féltem, hogy nem leszek elég nekik, pedig könnyen fordulhatott volna komolyabbra is a dolog. Szóval ja, 17/4,5 cm-rel lényegesen egyszerűbb lehet a helyzet szerintem. Használd ki, hogy ilyen szerencsés vagy!
jan. 1. 17:37

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!