Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen az élet kisfarkúként?
Nekem 13/12,6 (nem benyomva, plusz 10-15 kg felesleg)
Pl. hétvégén utasítottam vissza egy 42 éves top MILF-et (én 26). Pont a méretem miatt. Eddig egy nővel voltam, de kevés voltam neki minden téren.
12/3,5 nekem. Semmi extra, nem szoktam vele foglalkozni, tini korszakom végén zavart, de aztán mondom akkor életem végéig ne dugjak vagy mi. Aztan azóta voltam már parral. Volt egyejszakas, osszejaros meg komolyabb is. Volt aki mondjuk eltűnt első szex után, de nem közölte miért. Lehet ezis benne volt. Jaa, de egyszer volt, h akartam dugni egy csajjal, mondta vegyem le a nadrágot aztán utána mondta, h öltözzünk vissza.. Bar a csaj is fiatal volt 16 én meg 20.. De egyebkent nem hagyott bennem komplexust. Egyébként a többi ~50 partnerrel volt rendesen vmi és semmi célzást nem kaptam rá.
Az jobban zavar, h úgymond nincs pénzem meg presztízs melóm luxusra, az jobban számít. Legalábbis ahhoz, h kapcsolatba is kerüljön az ember. Most van 2 osszejaros meg egy 3. alakulóban, de eddig csak leoboazott..pedig már céloztam rá, h ha úgyis csak dugunk miért nem nagyobb farkat választanak..de ok speciel ezzel is megvannak elegedve vagy nem érdekli őket.
Szoval ez a szex dolog sem annyira fekete fehér és kizárólagosan méreten alapszik..ha felebreszted a nőben a vágyat meg kemiailag vonzódik hozzád akkor jobban érzi a farkad megha kisebb is mintsem egy nagyot, aki nem jön be neki.
De ha a tiéd 17/4,5 cm, akkor miért kérdezed, hogy milyen az élet kifejezetten kicsivel? Tényleg ennyire érdekel? Vagy csak simán jó érzés és megnyugtató hallani, hogy neked nincsenek olyan gondjaid, mint amilyenek mondjuk ismerkedésnél adódni szoktak időnként kisfarkúként?...
#8 második
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!