Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes mindent bevallani egy nőnek szexuális értelemben?
A párkapcsolatnak nem arról kell szólnia, hogy "bevállalok valami számomra kellemetlent" azért, hogy amúgy legyen normális szex köztünk.
Kérdésre:
Ha nem a pároddal akkor mégis kivel élnéd meg ezeket a dolgokat.. Az már egy más kérdés, hogy ő ebben lesz-e partner, vagy sem.
1es vagyok félre ertettem a kerdest elnezest!
Szerintem illil, egy normalis nőt ez nem zavar ami elotte volt
Mi tortent?
#2: En volt amit bevallaltam az aktualis parom miatt es oszinten nem bantam meg.
Rajottem valamennyire nyitottnak kell lennem legfeljebb nemet mondok/mond ra valamelyikunk. Nem lehet egy eleten at misszionarius pozban egyutt lenni.
Dehogy is...én kimondottan kertem hogy izgasson sztorikkal, meselje el a dolgait... letagadott mindent...majd 2 ev múlva kiderült egykét dolog mert megint rámentem a témára... de akkor se mondott el mindent úgy gondolom...hat akkor b+
:D
Én elmondtam mindent magamról mert azért a párom. Ismerjük meg egymás szexualitását és tapasztalatait...nem jött be...
Más dolog nyitottnak lenni, mint egy olyan dolgot bevállalni amit nem szeretnél, hogy békén hagyjon a másik..
A nyitottság egy jó dolog, mert lehet jó élmény is ha új dolgot próbáltok meg.
Azóta pedig leesett nekem is, hogy az első félre értette. Megbeszélni a vágyakat pedig tényleg egy jobb dolog, mint eltitkolni.
BEVALLANI, nem is értitek a kérdést!!
Dehogy miért kellene bevallani azt én nem értem.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!