Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért megy össze a péniszem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért megy össze a péniszem?

Figyelt kérdés
Azt vettem észre, hogy kisebb mint pár éve, akkor sem volt túl hosszú és vastag, de úgy kb. 2cm-el rövidebb lett és vastagságra sem akkor már. Illetve nincs meg az a feszítő érzés sem ha kemény. Pedig még csak 30 körül járok, gondolom még nem kellene? Több helyen olvastam, hogy a súlynövekedés miatt lehet kisebbnek látni, de ez nálam nem játszik, szóval mi más miatt lehet?

dec. 15. 23:00
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Hasonlóan vagyok... nálam vastagságra nem változott, de rövidebb 1 centivel mint mondjuk 10 éve és ahogy írod, ha felállok és "kemény" akkor is csak olyan 90 fokban áll már nem felfelé...
dec. 15. 23:06
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Lemaradt: én 33f
dec. 15. 23:07
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Cukorbetegség, magasvérnyomás is lehet az oka.
dec. 15. 23:09
 4/6 anonim ***** válasza:
90%
Ha nem olyan kemény mint régen annak két oka lehet. Az egyik kardiológiai (a barlangos testek ereinek beszűkülése), a másik a tesztoszteron-szint csökkenése.
dec. 15. 23:18
 5/6 anonim ***** válasza:
Csökkenő tesztoszteronszint, de a pajzsmirigy problémái is kihatnak rá.
dec. 16. 07:44
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Én fél év alatt leadtam 15 kg -t. Attól hogy eltünt a hasam meg ott alul is feszsebb lettem nekem inkább nagyobb lett.
dec. 16. 12:05

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!