Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lennél szexrabszolga?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lennél szexrabszolga?

Figyelt kérdés

Az alapvető szükségleteid biztosítva lennének (evés, alvás, tisztálkodás stb), de azon túl napi 24 órában 1 éven át irányítanának. Pl. orgazmus kontroll, kényszerítős szex, olykor idegenekkel is szexuális tevékenység, diéta, kötelező sport, napi szintű változatos szexuális és nem szexuális feladatok. Hibázásért, engedetlenségért, hezitálásért pedig fizikai büntetések járnának. Korbács és hasonlók. Annyi, hogy nincs vér, maradandó sérülés. Az elején írhatsz egy listát az extrém dolgokról, mit vállalsz és mit nem.

A mestered ellenkező nemű lenne, de bármikor adhat olyan feladatot, hogy azonos nemű szexpartnert kell kiszolgálnod.

1 év letelte után kapnál egy fullos lakást, 1 vadi új autót, 1 hónapos világ körüli utat. Ha viszont feladod időközben, akkor semmi sem járna.

ma 19:09
A kérdező szavazást indított:
Igen, férfi vagyok 25 alatt
Igen, férfi vagyok 25 felett
Nem, férfi vagyok 25 alatt
Nem, férfi vagyok 25 felett
Igen, nő vagyok 25 alatt
Igen, nő vagyok 25 felett
Nem, nő vagyok 25 alatt
Nem, nő vagyok 25 felett
15 szavazat
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
0%
Nem lennék, nekem lenne szolgám.
ma 19:14
 2/16 anonim ***** válasza:
71%
Biztos nem, szellemileg tuti összeomlanék
ma 19:16
 3/16 anonim ***** válasza:
35%
Beteg vagy, sürgősen kezeltesd magad
ma 19:21
 4/16 A kérdező kommentje:
Még annyi, hogy a mestered tapasztalt lenne, több szolgával sikeresen végigcsináltatta már az 1 évet. Pl. tudná hol a határ, nem az lenne a célja, hogy idő előtt kikészülj, hanem hogy engedelmes és alázatos legyél.
ma 19:22
 5/16 anonim ***** válasza:
60%
Nevetséges!
ma 19:25
 6/16 anonim ***** válasza:
60%
MMég ennyitse tudsz hogy a rabszolgatartás, még beleegyezéssel se megvalósítható! Van Úr Szolga szerződés, de az nem a rabszolgaságról szól!
ma 19:30
 7/16 cinderella_ ***** válasza:
76%
1 év az rengeteg idő. 😳
ma 19:31
 8/16 anonim ***** válasza:

"Az elején írhatsz egy listát az extrém dolgokról, mit vállalsz és mit nem."

Hát így hülye lennék nemet mondani.

ma 19:34
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Átlag magyar 3 műszakos gyári melós keményebb körülmények között dolgozik. Ja és egy év után se lakás, se utazás, hanem marad a havi 320 nettó ami hónap végéig éppen kitart.
ma 19:37
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ. Rendben, 24 órában szexrabszolga - viszont a mesterem adna időt szabadidős tevékenységre? Van két kutyám, felelősséggel tartozom feléjük, nekik napi három séta... Gondolom a férfinak van munkája, vagy bármit is csinál, nincs egész nap otthon és nem 365 napon át 24 órában erotikával kapcsolatos tevékenységet végez vagy végeztet.

A fizetséget illetően változtatni kéne. Lakásom már van, igaz nagyon picike, és egy fedélen osztozunk apámmal, viszont szeretem ez a helyet, nem vágyom nagyon fullos lakásra, sőt semmilyen másikra. Felújítandó és cserélendő dolgok akadnak, többek között a konvektorom kb 80 éves, szóval nagyon fullos lakás helyett egy nagyon fullos lakás árát kérném, abból még marad is, ha ügyes vagyok, és kicsit könnyíthetek a későbbi éveimen. Autó nem kell, nem vezetek. Világkörüli út részben érdekel, csak Kínát nézném meg. Gondolom, akinek nem akadály ilyen fizettséget kínálni, változtatni rajta se, és kitalálni mást.

Sok mindenre nyitott vagyok, az ostor ellen nem lenne kifogásom, de például pofonra és kiabálásra nem vagyok vevő. Domináljon, hanem azt lehet erélyesen normális hangon is.

Ha előre tisztázunk mindent, és egyetértést tudunk találni, számomra belefér és a Mesternek sem kevés, pont jó, ha nem több, mint jó, mindkét félnek egyránt kielégítő üzletnek ígérkezik, szerintem vállalnám!

ma 19:49
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!