Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Felvállalnátok a szüleitek,bar...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felvállalnátok a szüleitek,barátaitok vagy akár a barátotok/barátnőtök elött hogy izgat titeket a fenekelés?

Figyelt kérdés

Akár adni akár kapni.

Ha pl. lebuknátok vele valahogyan, pl látnák a nyomokat véletlenül felvállalnád vagy megpróbálnád kimagyarázni?

dec. 15. 12:58
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
90%

Engem izgat, meg is szoktam élni, ha van megfelelő partner erre.

Igaz én már nem 15-20 éves vagyok, már 30 fölött.

Nem tartozik barátokra, családra. Bár a húgomról tudom, hogy ő is csinál hasonlókat, mivel a másik húgom elmondta milyen eszközei vannak.

Én férfiként élem meg, ők nőként, de ez nem tartozik még mindig a családra, barátokra. Még akkor sem, ha nagyon közvetlenek vagyunk egymással.

Viszont ismerek olyat ahol barátok/kollégák tudják egymásról és falaznak is egymásnak, amikor mennek dugni munkaidőben. Ahány ház annyi szokás.

dec. 15. 13:01
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Szülők előtt nyilván nem merül fel ilyen kérdés.

Barátokkal más a helyzet de túl intim dolgokat nem osztok meg

dec. 15. 13:01
 3/12 anonim ***** válasza:
75%
Ha szülőknél felmerül ilyen kérdés, ott nem a fenekelés a legnagyobb probléma. Hogy lehet ilyen beteg kérdéseket megszülni?
dec. 15. 13:05
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Szülőknek, barátoknak semmi köze a szexuális szokásokhoz, vágyakhoz! A partnered előtt meg nyilvánvalóan felvállalod - különben nem kapod meg, amire vágysz, nem derül ki egyeznek-e az elképzeléseitek.
dec. 15. 13:16
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Senkire nem tartozik a szexuális életünk. A BDSM nem egy haveri beszedtema.
dec. 15. 16:06
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Unokahúgom előtt buktam le. Miután megtörtént a beismerés, pironkodva mondta el, sokat fantáziál erről. Ígérete szerint beszámol róla, ha talál rá megfelelő partnert. Az Ő döntése lesz elmondja-e. Én nem fogom kérdezni.
dec. 16. 00:38
 7/12 anonim ***** válasza:
87%

A szülőknek miért akarnál eldicsekedni vele.

Tán hogy egy jó érzésű szülő maga alatt legyen hogy ilyen defektes lett a gyereke.

AZ nem felvállalás hanem idióta dicsikvés.

dec. 16. 10:27
 8/12 anonim ***** válasza:
70%
Csak idegen csajtól izgatna kapni, s vállalnám fel, család előtt semmiképpen!
dec. 16. 11:10
 9/12 anonim ***** válasza:
92%

Még a Kádár-rendszerben voltam diák és az akkori falusi iskolában az egész osztály tudta hogy ki szereti a fenekelést és hogyan, meg hogy adni és/vagy kapni szereti-e. Sőt, három egymás melletti faluban tudtuk egymásról e vágyakat. Beleértve a lányokat is, hogy adni vagy kapni szeretik-e, vagy csak nézni, mennyit, mivel, mekkorákat, stb.

Először azt hittem, hogy mára csak számomra változott meg a világ, mivel 56 éves lettem. De nem erről van szó, hanem napjainkban a fenekelés szinte tabu lett.

dec. 16. 13:52
 10/12 anonim ***** válasza:
83%
Nyilván, függ a kapcsolattól is, de szülők, család előtt nincs szó ilyenekről. Viszont a legközelebbi barátok akár tudhatják is. Bár nálunk a legszűkebb baráti körbe tartozó 3-4 emberrel a kapcsolatunk erősebb, mint bármilyen családi kötelék. Rólam pl tudják, hogy szívesen fenekelek jóképű, jó seggű srácokat. Nyilván, a feleségem is tudja, de neki pl nem számolok be róla, míg haveroknak el szoktam újságolni, ha volt valami érdekes. Nyilván, nem konkrétumokat, mert soha senkit nem neveztem meg név szerint. Csak általánosságban. Titkon mindenkibe benne van a vágy, nyilván nem mindenki fenekelés, de valami devianciája mindenkinek van. Akik pl itt defekteseznek, azok lehet, hogy szektások. A narancsszekta, vagy daraDóra szektásai... Pl...
dec. 17. 01:08
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!