Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyukák! Ha választanotok kellene, hogy miről beszéltek itt gyakorin, inkább a családotokról vagy a szexuális életetekről beszélnétek? Tehát melyik az abszolút tabu a kettő közül?
Figyelt kérdés
23 éves nőként kérdezem, úgy, hogy én mindkettőről szoktam beszélni megfelelő emberrel.dec. 15. 09:41
2/9 anonim válasza:
Ha nem tabu,akkor velem is beszélgethetnétek róla.
3/9 anonim válasza:
Családom nincs, de nem hiszem, hogy az pl tabu lenne.
23L
4/9 anonim válasza:
Ugyan nem anyuka vagyok, de boldog kapcsolatban élek, azonban gyerek még nincsen, viszont rajta vagyunk. Ettől függetlenül bármikor szívesen beszélek a szexualitásról normális kereteken belül.
32F
5/9 anonim válasza:
A szexualitásról sokszor beszélgettem már, de minden más tabu.
Volt is aki megjegyezte humorosan, hogy ha kitartó az ember, akkor két év után már csepegtetek is magamról némi információmorzsát. :)
6/9 anonim válasza:
Aki ezt a kategóriát olvassa az nyilvánvalóan nyitottabb akár a szexuális kérdésekre is. Ettől még csuklóból törlik a "mi van rajtad, szoktál masztizni" és hasonló kanegeres kérdéseket ahol nyilvánvaló hogy a másik fél csak chatizélni akar.
8/9 A kérdező kommentje:
5
Nem értem. Hogyan beszélsz szexről, ha magadról semmit nem adsz ki? Vagy úgy érted hogy csak nagyon általánosságban, és a saját szexuális életedről egyáltalán nem beszélsz?
dec. 16. 13:02
9/9 anonim válasza:
Mindkét témában szoktam beszélgetni. 44N
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!