Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt minek nevezik ha egy nőt azért fizetek hogy eljátssza a feleségem szerepét és látszólag zsarolható legyek a szeretőmtől? De nincsen semmilyen szex meg satöbbi ha nem csak a nyilvánosság felé kell eljatszania...
Figyelt kérdés
ma 05:53
11/15 Eric Griffin válasza:
Bazdmeg én ezt rohadjak meg nem értem. Mivan??? Szóval, vagy te, a feleséged és a szeretőd. A szerető egy harmadik személy. Te már a másodikat is szerepre keresed. Ha a feleséget is szerepre keresed, akkor 2 embert keresel 🤣 mi a fasz van????
13/15 A kérdező kommentje:
Nem nem a szerető az megvan az valódi.
ma 09:41
14/15 A kérdező kommentje:
10 pont hogy nem zsarolás, hanem álzsarolás, így akarom elkerülni a valódit.
ma 09:42
15/15 Eric Griffin válasza:
Csak hogy minimálisan tisztábban lásd a dolgokat, neked nincs szeretőd, maximum te vagy valakinek a szeretője. Egyre inkább úgy néz ki, találtál magadnak egy férjes csajt, és aztán látszatot akarod kelteni, hogy neked is van feleséged, valószínűleg azért mert azt hazudtad 🤣 bár ge...ci, egyre inkább azt is el tudom képzelni, hogy a nőnek is csak te vagy és teljesen zavarodott elme vagy🤣 az hogy a fogalmakkal nem vagy tisztában az fix
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!