Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Előfordult veletek olyan,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Előfordult veletek olyan, hogy megaláztak a meztelenségetekben?

Figyelt kérdés
dec. 15. 00:29
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

igen kb 14 évesen.

Feljött hozzám pár osztálytársam suli után, kicsit később már csak 3 fiú maradt. Mondtam nekik most már menjenek el, mert nemsokára hazaér anyu, de nem akartak. Végül azt mondták elmennek, ha letolom a bugyim és megmutatom...

Nagyon megalázó volt, és nagyon furcsa érzés.

Később jöttem csak rá, hogy azért volt fura, mert megalázva éreztem ugyan magam, de izgató is volt.

dec. 16. 08:55
 12/14 anonim ***** válasza:
Igen, általánosban volt rá példa.
dec. 16. 10:25
 13/14 anonim ***** válasza:
50%
A péniszem tövében lett egy seb.Elmentem a háziorvoshoz,aki egy negyvenes nő.Mondta,mutassam meg.Letoltam a nadrágomat.Megnézte,de közben elkezdett keményedni a farkam,mert ott volt az asszisztens nő is,aki húsz év körüli.Nem lett teljesen kemény,de azért elég ciki volt számomra.Egyébként azt mondta,szőrtüsző gyulladás,elmúlik magától.31f
dec. 16. 10:25
 14/14 anonim ***** válasza:
Gyerekként nővérem látott mikor átöltözötem, beszólt, hogy milyen kicsire összement 😀
dec. 25. 14:35
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!