Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fontos hogy a lany szortelenitse magat ott lent vagy nem szamit annyira a fiuknak?
Figyelt kérdés
tegnap 19:09
2/10 anonim válasza:
Nem az a lényeg, hanem hogy ne szúrjon!
39/F
3/10 anonim válasza:
Engem az zavar ha a karja szőrös meg a lába.
A többi nem
4/10 anonim válasza:
A férfi nemi szervek legfontosabb része szőrtelen. Könnyen hozzáférsz. A nőhöz trimmelés nélkül nehezebb.
A nő legyen szép, ehhez a szőrápolás is hozzátarozik. A férfinál elég, ha egy fokkal szebb az ördögnél. Ez az általános hagyományos időtálló népi bölcsesség.
5/10 anonim válasza:
Nekem jobban tetszik ha szőrös/fazonírozott, de nem lényeges
6/10 anonim válasza:
Ha egy vonzó, jófej, laza, nyitott az ágyban vadmacska csajhoz tartozik akkor tökmindegy.
8/10 anonim válasza:
Én csupaszon szeretem,de nem vagyunk egyformàk
9/10 anonim válasza:
Salis suni + szőr, olyan természetes, olyan puha. Én azt szeretem.
10/10 anonim válasza:
#4 Annyira nem időtálló, most már megengedheti magának egy nő, hogy ne azzal érje be, amije van. Kereshet újat, jobbat, és az igénytelen, tunya, vonzónak lenni nem igyekvő férfiak nem fognak kelleni a kutyának se, aztán kenhetik a hajukra az önigazoló barom bölcsességeiket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!