Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők, előfordulhatna olyan, hogy a pasinak, aki bejön nektek, nem igazán jönne össze a dolog és azt mondanátok neki, hogy akkor inkább ti dugjátok meg őt felcsatolhatóssal?
Figyelt kérdés
dec. 14. 13:57
1/4 anonim válasza:
Ilyen csak domina nőknél fordul elő, nem menet közben jön hozzá az ihlet. S ott van a kérdésedben egy nagyon fontos kritérium "aki bejön".
2/4 anonim válasza:
Ez azért nem így működik. Mi sokszor műveljük felcsatissal is, de attól hogy én is rendszeresen megdugom őt, még ugyanúgy megvan a helye férfiként a szexben.
Csak olyan volt párszor, hogy nagyon fáradt volt amikor szexeltünk, de felállt neki, ki is elégített vele, de ő sajnos nem tudott elmenni. Ilyenkor szoktam neki befejezni vagy a számmal, vagy a felcsatissal, miközben kényeztetem a farkát is. Így a dupla izgatásra sokkal könnyebben elmegy akármilyen fáradt.
3/4 anonim válasza:
Pont ezért hordok magamnál felcsatist. Ha neki nem all fel majd én megdugom.
Szerinted mennyire életszerű a kérdésed????
4/4 anonim válasza:
Már megint ez a felcsatolhatos mániás! Neked nem nö kell. Keress partnert a melegek között.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!