Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 18 éves lányként gáz ha szűz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18 éves lányként gáz ha szűz vagyok?

Figyelt kérdés
Volt már “kapcsolatom” bár nem tudom ezt mennyire lehet mondani annak mivel nem feküdtem le vele, ő akarta de nekem nem tetszett hogy egy játszótéren szerette volna a fiú… nem bántam meg mivel szerintem csak engem minősített volna ha bele megyek… szerettem a fiút csak nem így képzeltem el ezt

dec. 13. 23:19
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Az ellentéte a gáz, meg az hogyha valaki azzal dicsekszik hogy már nem.
dec. 14. 02:05
 12/15 anonim ***** válasza:
74%
Nem, sőt, nekem imponálna, hogy nem fekszik le mindenkivel.
dec. 14. 03:21
 13/15 anonim ***** válasza:
48%
Kicsit sem gáz sőt,az első alkalom olyannak kell lennie ami örök emlék marad ès gyönyörű emlèknek kell hogy maradjon
dec. 14. 05:49
 14/15 anonim ***** válasza:
78%

Az lenne a gáz, ha 18 évesen - főleg egy játszótéri szexből kifolyólag - terhes/nemibeteg lennél, és esetleg még valaki le is fényképezett volna benneteket.

Nálad jóval idősebbek közt is vannak szüzek. Nincs ez életkorhoz kötve, pláne nincs a homlokára írva az embernek.

dec. 14. 14:53
 15/15 anonim ***** válasza:
0%
Az a gáz hogy 18 évesen nem tudsz felmutatni egy komoly kapcsolatot egy normális sráccal aki sok-sok hónapon át várna rád és nem egy ilyen játszótéren dugó gyerek aki téged is minősít!
dec. 15. 22:19
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!