Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék az orgazmusig...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék az orgazmusig jutni?

Figyelt kérdés

Nem igazán tudtam az első partneremmel összehozni az orgazmust. (4 év alatt)

Most lett új párom akivel vannak ilyen új érzéseim amiket nem tudok hova tenni. Pl, reszketek, ráng a testem, szédülök. Érzem azt a feszítő érzést a lábam között viszont nem érzem a robbanást, amiről mindenki beszél.

Mentálisan lehetnek korlátaim (molesztálva voltam gyerekként)? Vagy ennyire nem ismerem a saját testem?

20N

ma 20:59
 1/5 anonim ***** válasza:
Türelem... jó úton jársz, el fog jönni ez is.
ma 21:04
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Csak behatolástól sok nőnek nincs orgazmusa. Csikló orgazmusod van?
ma 21:32
 3/5 A kérdező kommentje:
Hát ezt nem tudom. Semmilyen orgazmusom nem volt szerintem.
ma 22:02
 4/5 anonim ***** válasza:
Nőknek ezt tanulni kell, és először jobb egyedül.
ma 22:11
 5/5 he84 ***** válasza:
Ehhez sok türelem kell kérdező a te részedről is és a partnered részéről is, főleg hogyha vele nem olyan régóta vagy együtt. Meg kell szokni egymást és türelmesen gyakorolni, ám ne essél kétségbe akkor se, ha hónapokig nem sikerül, jobb esetben nem csak az elélvezés a cél, nem szabad rágörcsölni, mert az csak nehezíti. Nekem a barátommal néhány hónapba telt évekkel korábban, azóta majdnem mindig megy (nem behatolásos szextől, hanem ő ad odalent nekem orált, tehát csiklóval) és nem volt teljesítmény kényszer, ne legyen nálatok se, az nem jó.
ma 23:12

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!