Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mire számíthatunk?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Egy olyan kérdéssel fordulok hozzátok hogy,párom vett be EllaOne nevezetű esemény utáni tablettát,s a havi vérzésének Dec.16-án kellett volna megjönnie,de helyette tegnap,Dec 12-én jött meg neki,de úgymond ilyen barna folyás szerűség. Ez mennyire normális? Van okunk az aggodalomra? Válaszukat előre köszönöm!#Ellaone #Esemény utáni tabletta 120órás
ma 19:44
1/4 anonim válasza:
Az esemény utáni hosszú időre felboríthatja a ciklust, de 4 nap ide-oda nem nagy dolog. A barna folyás normális - az oxidálódott vér barna színű.
3/4 anonim válasza:
2-es vagyok. Hát...remélem nem beágyazódás miatt. Előző nap görcsölt az alhasam. Mindkettőt írják a tabletta mellékhatásának.
Van gyerekem, amikor fogant, nagyon erős görcsöt okozott a beágyazódás, aztán barnáztam 1-2 napig és rázott a hideg és utána még meg is jött sokkal erősebben és tovább véreztem, mint máskor. Köv.menzi elmaradt, vizes folyás jelezte a terhességet. 2 tesztet csináltam, az első még nem mutatta.
Most is volt hidegrázás is, de sokkal enyhébb. Bízom benne, hogy nem vagyok terhes.
4/4 anonim válasza:
Leginkább arra, hogy hatott a tabletta. Szerintem a nőgyógyásznál is kérdezzetek rá.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!