Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha egy férfinak van egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfinak van egy bizonyos fétise, és ez a fétis egyaránt tetszik neki minden korosztályban, tehát abszolút korhatár nélkül, az pedofília?

Figyelt kérdés

dec. 13. 09:39
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ mi az mert korhatár alatt már az!
dec. 13. 09:43
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem feltétlen pedofília.

De így, ennyiből, nem lehet konkrét véleményt alkotni.

dec. 13. 09:50
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Korhatár nélkül? Ha bármilyen formában felizgat egy 6 éves bármilyen kontextusban (mindegy mit hord vagy csinál), hiába nem érsz hozzá, az pedofília és beteges.
dec. 13. 09:56
 4/12 A kérdező kommentje:
Pl a váll, karok vagy az ujjatlan ruha viselete
dec. 13. 09:57
 5/12 anonim ***** válasza:
90%

Egyszerű a képlet: ha nemi érés előttiekre (vagy rájuk is) izgulsz, akkor pedofil vagy.

Akár nő vagy, akár férfi. Akár kislányra, akár kisfiúra, akár mindkettőre.

Ez egy rossz hír, ha így van, de a te felelősséged tenni azért, hogy kizárólag számodra legyen rossz hír, azaz NE éld ki az ilyen vágyaidat gyerekeken soha, sehogy.

dec. 13. 10:22
 6/12 A kérdező kommentje:

5

Pont ez a kérdés, hogyha csak az tetszik, hogy ujjatlan ruhát visel, az is ide számít?

dec. 13. 10:29
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Pont ez a válasz: ha nemi érés előttire izgulsz = pedofil vagy.

Mindegy az hogy miért izgulsz rá. Biztosan minden pedofilnak meg vannak a maga kis indokai. Nem számít.

dec. 13. 10:32
 8/12 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm. Egyébként a kérdés fikció mielőtt bárki kombinálni kezdene :-)
dec. 13. 10:34
 9/12 anonim ***** válasza:
71%

Dehogy fikció, 500x írtál már ki hasonló kérdést.

Egy pedofil vagy aki kislányok ujjatlan karjára recskázik.

dec. 13. 11:01
 10/12 A kérdező kommentje:

9

Hát ha te mondod akkor biztos így van. :-) Mert te aztán el tudod dönteni egy anonim oldalon, hogy ki kicsoda és ki melyik kérdést írja ki ugye? Na akkor én meg azt mondom, hogy te ugyanaz vagy, aki az utóbbi két évben az összes létező kérdésbe beleköt, minden kérdés alá odakommenteli hogy Kamu, meg hasonlókat. Vádaskodás helyett szerintem csinálj valami hasznosat, pl menj el pénzt keresni.

dec. 13. 11:20
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!