Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Voltatok már együtt szőrös...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltatok már együtt szőrös lábú lánnyal?

Figyelt kérdés
dec. 13. 05:29
 1/7 anonim ***** válasza:
Olyanra gondolsz aki nem szőrteleníti mert nem sötét/hosszú/sürü/vastag ?
dec. 13. 06:31
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen
dec. 13. 06:44
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Csak a puncija volt szőrös, de nagyon jól állt neki! Tetszett!
dec. 13. 07:41
 4/7 anonim ***** válasza:
A popsija is szőrös volt
dec. 13. 08:57
 5/7 anonim ***** válasza:
Amit mintha nem értene sok férfi, hogy alapvetően általában nő természetesen szőr a gyakran emlegetett helyeken (láb, hónalj, punci stb), és ezt időről időre leborotválják. Na most pl ha valaki hosszútávú kapcsolatban van, akkor valószínűleg lesz olyan, hogy mondjuk egy pár napig a lányt nem érdekli, hogy szőrös, és meghagyja, de ugyanaz a lány egy héttel később leborotválja. Ez nem egy ilyen, hogy vannak a szőrösek meg a nem szőrösek.
dec. 13. 10:10
 6/7 A kérdező kommentje:

Kedves 5 ös, én sem úgy értem, hogy egy külön faj a szőrös lábú lány.

Próbáltam egyszerűen, érthetően feltenni a kérdést, de van akinek nem megy át. Egyszerűen csak szőrös volt a lába, ennyi, mindegy mi okból, csak nem volt leszedve 😊

dec. 13. 10:18
 7/7 anonim ***** válasza:
37%
Nem, nem is akarok 🤮
dec. 13. 19:28

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!