Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eszméletlen magasan van a tesztoszteron szintem és mindenben csak a szexualitást látom. Mit csináljak?
19 éves, még sajnos szűz srác vagyok és ez a “probléma” áll fent jelenleg, mert mindenkiben a szexualitást látom. Lehet ez annak tudható be, hogy eddig bizonyos okok miatt nem tudtam és nem is mertem nyitni a lányok felé és nekem teljesen kimaradt ez a “kamasz” románc, kalandok stb…
Most jutottam el arra a szintre, hogy nyissak mások felé, de nem tudok tisztán gondolkozni…
Vannak olyan napok (túl sok) mikor 3-4 hokizás sem elég és kb szerintem az 5-6.-ra is ugyan úgy fellennék készülve, mint a 2-3. ra csak annyiszor már nem szeretném csinálni, mert nem tartom valami egészségesnek és csavar a bűntudat is.
Alkalmi kapcsolatot meg fogalmam sincs hol tudnék kiépíteni erre a célra, ha egyáltalán kitudnék…
Szórakozóhelyekre félévente egyszer járok, máshol pedig nem tudom hol lehetne.
Jelenleg komoly kapcsolatba meg nem szeretnék belemenni csak ez miatt, mert nem tartanám helyesnek a dolgot. Ez persze több időt igényel, meg energiát de nem akarom kihasználni a másik félt. Persze nem lehet tudni mikor lép be az életembe egy olyan nő akibe ténylegesen szerelmes leszek, de ha ez megtörténne akkor én lennék az egyik legboldogabb srác.
Lehet kicsit összeszedetlen volt ez a kérdés, és komolytalannak tűnik, de jelenleg nagyon elveszve érzem magam…bocsánat
Trollok meg kérlek, kíméljenek.
Köszönöm
Nincs eszméletlen magasan a libidód, ennyi idős korban a többség így van vele. Veri állandóan ha nincs partnere.
A bibi inkább az, hogy téves elképzeléseid vannak a szexuális életről, az emberi kapcsolatokról. Nem szeretik a nők ha nettó lyuknak, élő gumibabának nézik őket.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!